Haku

Coorin ja Telia Companyn kokonaispalvelusopimus saa jatkoa

Coor on pidentänyt pohjoismaista kokonaispalvelusopimustaan Telia Companyn kanssa, joka on yksi Coorin kymmenestä suurimmasta asiakkaasta. Sopimuksen myötä Coor toimittaa ja kehittää jatkossakin lukuisia tukipalveluita Telia Companyn Suomen-, Ruotsin- ja Norjan-toimipisteisiin.

Telia Company on Pohjoismaiden johtavia teleyrityksiä. Sopimus kuuluu Coorin kymmenen suurimman joukkoon, ja siihen sisältyy lukuisia käyttäjäpalveluita. Esimerkkeinä voidaan mainita siivous, aulapalvelu, kokous- ja neuvottelupalvelut sekä turvallisuusratkaisut. Osapuolten on määrä jatkaa läheistä yhteistyötä, jossa kehitetään älykkäitä ja kestäviä tukipalveluratkaisuja modernien työpaikkojen tarpeisiin.

- Telia Company on kunnianhimoinen asiakas, joten meihin kohdistuu toimittajana suuret odotukset. On hienoa päästä syventämään yhteistyötämme, sanoo Coorin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mikael Stöhr.

Coorin palveluntoimitus kattaa noin 35 sopimuskohdetta eri puolilla Pohjoismaita sekä 90 Telian myymälää Ruotsissa.

- Olemme vahvistaneet vuonna 2017 asemaamme pohjoismaisten kokonaispalveluratkaisujen markkinajohtajana. Ensin pidensimme sopimustamme SAS:n kanssa, sitten saimme uudeksi pohjoismaiseksi asiakkaaksi ABB:n, ja nyt Telia Company ‑yhteistyö saa jatkoa. Näemme tämän osoituksena Coorin kyvystä luoda arvoa tämäntyyppisissä toimeksiannoissa, Mikael Stöhr toteaa. 

 

Lisätietoja:


Mikael Stöhr, toimitusjohtaja konsernijohtaja, Coor Group, +46 10 559 5935, mikael.stohr@coor.com  

Johan Mild, toimitusjohtaja, Coor Suomi, 010 234 6000, johan.mild@coor.com