Haku

Tunnelmallista joulunaikaa ja onnea vuodelle 2019

Lämmin kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta ja menestystä vuodelle 2019!

Coorilaisten joulutervehdyksen ja muutaman jouluvinkin myötä toivotamme tunnelmallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta.

Vain vihreää joulua

Vietä joulua entistä kestävämmin. Lihansyöntiä hillitsemällä ja paikallisia kausielintarvikkeita suosimalla voi vähentää ruokakilometrejä ja pienentää hiilijalanjälkeä. Jouluateriasta saa entistä ”ekomman” herkullisilla kasvisruoilla – reseptejä kyllä riittää. Valitse kaupassa luomua ja vältä turhaan pakattuja elintarvikkeita. Viimeistele hyvä työ lajittelemalla kuoret ja tähteet biojätteeseen.

Jouluhuolesi kaikki heitä

Jouluhuolesi kaikki heitä

Joulustressi on monelle tuttu vitsaus, ja painetta aiheuttavat varsinkin omat odotukset. Kun tähän lisätään muiden täydellisyyttä hipovat some-päivitykset, ruuvi kiristyy entisestään. Silloin kannattaa laskea omaa vaatimustasoa, keskittyä tärkeimpään ja unohtaa koko Instagram pariksi viikoksi. Muista myös nukkua hyvin, jättää kalenteriin luppoaikaa ja nauttia hyvistä hetkistä – onhan nyt riemu raikkahin aika!

Hei tonttu-ukot, rauhoittukaa!

Hei tonttu-ukot, rauhoittukaa!

Miksi jahtaisit pää höyryten lahjoja, joita kukaan ei oikeastaan halua tai tarvitse? Mitäpä jos veisit läheisesi tällä kertaa joulukonserttiin tai joululounaalle hienoon ravintolaan? Siten saatte yhteistä laatuaikaa ja mukavia kokemuksia, jotka ovat kallisarvoisempia kuin useimmat lahjat. Lippu- ja pöytävaraukset hoituvat helposti netissä, mutta ole ajoissa asialla.