Haku

Coor ja Tikkurila allekirjoittivat sopimuksen siivous- ja käyttäjäpalveluista

Coor ja pohjoismainen maalialan yritys Tikkurila ovat solmineet sopimuksen siivous- ja käyttäjäpalveluiden toimittamisesta Tikkurila Oyj:n Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseen. Vuoden alussa voimaan astuneen sopimuksen myötä Coor vastaa Tikkurilan pääkonttorissa ja tuotantolaitoksella tuotettavista siivous-, aula-, postitus- ja kuriiripalveluista.

”Yhteistyö Tikkurilan kanssa on meille innostava ja merkittävä uusi palvelutoimeksianto. Se tukee sekä kasvutavoitteitamme että palveluiden kehittämiseen liittyviä tavoitteitamme. Olemme iloisia päästessämme tuottamaan useasta palvelusta koostuvaa palvelukokonaisuutta, jossa korostuvat asiakaslähtöisyys, joustavuus ja työturvallisuus sekä mahdollisuus kehittää palveluja asiakkaan tarpeiden pohjalta. Kokemuksemme eri teollisuuden aloilta ja vastuullinen toimintamallimme antavat erinomaisen pohjan yhteistyölle”, Coorin Suomen-toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Sopimus vahvistaa Coorin asemaa palveluntoimittajana niin teollisuustoimialalla kuin laajojen palvelukokonaisuuksien johtajana ja kehittäjänä.

”Coor vakuutti meidät joustavalla ja asiakaslähtöisellä toiminnallaan ja oli siten luonteva valinta laajemman palvelukokonaisuuden toimittajaksi. Arvostamme myös Coorin pätevyyttä turvallisuusasioissa ja kykyä kehittää asiakkaidensa toimintaa monipuolisesti sekä toimisto- että teollisuusympäristössä”, Tikkurilan VP, Sourcing Mika Uusitalo sanoo.


Lisätiedot:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi
marcus.karsten@coor.com, p. 010 234 3422