Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Coorin ja Askolan yhteistyö kiinnosti

Coorin ja Askolan yhteistyö kiinnosti

"Kuntapuolella kaikki tuntevat Askolan tapauksen, mutta liian harva muistaa sen yrityksen nimeä, joka vastaa tukipalveluiden tuottamisesta", sanoo Jukka Tuominen, Suomen Coorin operatiivinen johtaja. "Olemme täällä tulevaisuutta pohjustamassa, tekemässä nimeä tunnetuksi. Kuntamarkkinat on hyvä tapahtuma. Ensi vuonna tänne uudestaan", Tuominen toteaa.

Coor Service Managementin osastolla muun muassa tuotantoinsinöörimme edustivat meitä kertomalla palveluistamme ja jakamalla materiaalia. Kiinnostus oli suurta ja monet jättivät yhteystietonsa Coorille. Yhteydenottoja eri kunnilta tuli kolmestakymmenestäviidestä neljäänkymmeneen.

Erityisesti kahden Tietoiskun jälkeen Coorin osastolla riitti vilskettä. Jukka Tuomisen ja Askolan kunnanjohtaja Mikko Komulaisen esitys Coorin ja Askolan kunnan yhteistyöstä veti tuvan täyteen tungokseksi saakka molempina päivinä. Tietoiskuilla runsaat 30 istumapaikkaa oli täynnä ja saman verran uteliaita oli ulkopuolella.

Coor Service Management oli edustettuna Kuntamarkkinoilla Helsingin Kuntatalossa 6. -7. syyskuuta. Kuntamarkkinoilla oli tänä vuonna edustettuna 140 yritystä ja kävijöitä oli 6638.

Jokavuotiset messut järjestivät Kuntalehti ja Suomen kuntaliitto.