Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Parannukset polttopisteessä

Vuonna 2008 Coor lisää tehoa työhön, joka tähtää toimintamme parantamiseen. Tavoite koskee koko konsernia ja kulkee kaiken toimintamme punaisena lankana. Parannusten etsiminen on Coorissa jo ennestään tuttua, mutta tällä kertaa työtä tehdään entistä määrätietoisemmin ja järjestelmällisemmin.

Tavoitteena on luoda hyötyä ja lisäarvoa kaikille asiakkaillemme. Coorin vastuulla olevien päivittäisten palveluiden tulee tukea yrityksenne tai organisaationne ydintoimintaa. Niinpä panostamme jatkossa entistä enemmän siihen, että saamanne tuki kehittyy ja paranee jatkuvasti.

Vuosi 2007 on ollut monin tavoin jännittävä. Coorin merkkitapahtumia olivat ennen kaikkea uudet ja uudistetut toimeksiannot, joita olemme saaneet asiakkailtamme. Keskeisiin tapahtumiin kuuluu niin ikään se, että 3i myy Coorin kansainväliselle pääomasijoitusyhtiö Cinvenille. 3i on ollut Coorille hyvä omistaja, mutta nyt toivotamme tervetulleiksi uudet omistajat ja jäämme odottamaan hyvää yhteistyötä. Minulle henkilökohtaisesti loppuvuosi on ollut jännittävää ja mielenkiintoista, koska aloitin Coorin Suomen yhtiön toimitusjohtajana marraskuussa.

Haluan kiittää kaikkia teitä siitä, että olette uskoneet tukipalvelujenne toimittamisen ja kehittämisen Coorille, ja toivottaa teille hyvää joulua sekä onnellista uutta vuotta 2008.

Martin Forss, Coor Service Managementin toimitusjohtaja