Kieli / Sivusto

Languages

Change site

volvo

Tuulta purjeisiin

Coor sponsoroi Ericsson Racing Teamiä (ERT), joka osallistuu Volvo Ocean Race -kilpapurjehdukseen. Lokakuussa 2008 alkavan ja kesäkuussa 2009 päättyvän kilpailun aikana ylitetään viisi valtamerta ja purjehditaan 39 000 meripeninkulmaa.

Valmistelut ovat käynnissä täyttä häkää: miehistöillä on meneillään kova harjoittelu, ja laivanrakennus etenee. Coor sponsoroi kilpailua toimittamalla tukipalveluita ERT:n toimistoon ja veneveistämöön, jotka sijaitsevat Ericssonin pääkonttorin vieressä Kistassa Tukholman lähistöllä. Palveluista voidaan mainita siivous, jätehuolto, kahviautomaattien hoito ja toimistotarvikkeiden toimittaminen.

ERT:n sponsorointi on Coor-konsernin ensimmäinen yhteinen sponsorointiprojekti.

– Tartumme mielellämme uusiin yhteistyömuotoihin, joita asiakkaamme tarjoavat, ja Ericsson Racing Teamin sponsorointi on hyvä esimerkki tästä. ERT:n tavoitteena on voittaa kisa kokoamalla vahva joukkue sekä toteuttamalla kehitys- ja parannustoimenpiteitä aiempien kokemusten pohjalta. Tämä vastaa hyvin sitä, miten Coor kehittää omaa palveluntoimitustaan, Coorin toimitusjohtaja Mats Jönsson toteaa.

Lisätietoja Ericsson Racing Teamista ja Volvo Ocean Racesta:

www.ericssonracingteam.com
www.volvooceanrace.com