Nova, Coor, Uutiskirje

Nova no 1

martin forss

Paras vinkkini

Maailmantalous horjuu, ja suhdannenäkymät ovat heikentyneet. Mutta miten tämä vaikuttaa toimintanne tukipalveluihin? Onko palvelutoiminnan fokus erilainen hyvinä ja huonoina aikoina?

Lue lisää
diagram

Yhteistyö luistaa laskusuhdanteessa

Edellisestä laskusuhdanteesta on pian kymmenen vuotta. Useiden huippuvuosien jälkeen ei kuitenkaan auta sulkea silmiään talouden hyytymiseltä. Mutta miten ydintoiminnan kysynnän heikkeneminen heijastuu FM-toimintoihin?

Lue lisää
jörgen

Nälkä kasvoi uuden sopimuksen myötä

Hyvän palveluntoimituksen edellytyksenä on hyvä sopimus. Göteborgissa pääkonttoriaan pitävä Volvo Powertrain antoi Coorille tehtäväksi käydä ennakkoluulottomasti läpi yritysten väliset sopimukset, mikä paljasti piileviä...

Lue lisää
katja Skanska

Skanskan uudessa pääkonttorissa panostetaan palveluun

Uutta toimistokiinteistöä rakennettaessa otetaan vain harvoin huomioon tarvittavat tukipalvelut tai talossa työskentelevien palvelutarpeet. – Yleensä on niin, että tilat on piirretty ja rakennettu ja henkilöstökin on jopa...

Lue lisää
microfiber

Uusi tekniikka tekee puhdasta jälkeä LEO Pharmassa

Coor luotsaa LEO Pharmassa muutostyötä, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaan palvelua sekä helpottaa ja keventää coorilaisten arkea. Vaikka työ on vasta alkanut, LEO Pharmassa on jo saatu esimakua tehostamisten hyödyistä.

Lue lisää