Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Nova, Coor, Uutiskirje

Nova no 2

martin forss

Obamaa lainatakseni

Jos FM-alaa pitäisi kuvata yhdellä sanalla, se on muutos. Olen toiminut palvelualalla 1990-luvun alusta lähtien, jolloin FM oli käsitteenä tuntematon. Palvelumarkkinoita hallitsivat yksittäispalveluita tarjoavat...

Lue lisää
man

Julkinen sektori terävöittää fokustaan

Miten julkinen sektori voi varautua mahdolliseen laskusuhdanteeseen? Keskittymällä ydintoimintaansa, vastaa Ruotsin Alvestan kunnanjohtaja Eric Rydén

Lue lisää
sas man

Coor siivittää SAS:ää menestykseen

Pelkistämistä ja keskittämistä. SAS-konsernin uuden strategiasuunnitelman perustana on omaan ydintoimintaan keskittyminen ja hyvien yhteistyökumppanien löytäminen muille toiminnoille.

Lue lisää
ops house

Turvallisuutta ja säästöjä yhteistyöllä

Suuriin yleishyödyllisiin hankkeisiin on usein vaikeaa saada rahoitusta, mikäli ne edellyttävät pitkän aikavälin investointeja. Ratkaisuna voivat olla uudenlaiset yhteistyömuodot.

Lue lisää
seb man

Finanssiala mukaan joukkoon

Finanssiala on pitkään suhtautunut varauksellisesti sisäisten toimintojen ja palveluiden ulkoistamiseen, mutta SEB-pankki on päättänyt kulkea vastavirtaan.

Lue lisää
demoskop

Coor tunnustelee markkinoita

”Ulkoistamme viiden vuoden kuluttua nykyistä enemmän palveluita.” Näin vastasi 79 prosenttia Coorin suureen kyselytutkimukseen vastanneista julkisen sektorin toimijoista.

Lue lisää