Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Nova, Coor, Uutiskirje

Nova no 3

martin forss

1 600 uutta ideaa

Kun yritys ymmärtää asiakkaidensa ongelmia ja tekee ratkaisuehdotuksia, se myös luo arvoa asiakkailleen. Olennaista on tehdä asiakasyrityksissä työskentelevästä henkilöstöstä ideoinnin vetureita, sanoo Massachusettsin...

Lue lisää
machine

Miljoonaluokan ideoita

Vanhan sanonnan mukaan pieni kivi kuorman kaataa. Volvo Aerolle tämä kivi oli väärin kohdistunut jäähdytysvesi, joka tuotti ongelmia koko toimitusketjussa. Coorin avulla ongelmaan löytyi kuitenkin ainutlaatuinen ratkaisu.

Lue lisää
demoskop

Mitä sisäiset palvelut maksavat?

Norja erottuu huomattavasti muista Pohjoismaista tarkasteltaessa sitä, miten suuri osa toiminnan kokonaiskustannuksista menee sisäisiin palveluihin ja muihin oheispalveluihin.

Lue lisää
magnus

Kriisiajan työnjako

Laskusuhdanne on katkera tosiasia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. *)FM-markkinoiden asiantuntija Magnus Kuchler näkee kuitenkin eroja siinä, miten sektorit pyrkivät hallitsemaan tilannetta.

Lue lisää
Robinson

Luovuudella menestykseen

Aloitelaatikot ja palkintorahat eivät lisää yrityksen luovuutta. Yritysten tulisikin pikemmin rohkaista henkilöstöä ideoimaan ja toteuttaa näitä ideoita. Tällöin luovuus voi poikia tuloksia.

Lue lisää