Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Coor kehityksen kärjessä

Hyvän palveluntoimittajan on kuljettava kehityksen kärjessä. Sen on ymmärrettävä asiakkaiden haasteita ja luotava heidän menestystään tukevia ratkaisuja. Olenkin aina erittäin ylpeä ja iloinen onnistuneista kehitysprojekteista, joissa Coor on todella voinut olla hyödyksi asiakkailleen. Novan uudessa numerossa esitellään kaksi tällaista kehitysprojektia.

Ensimmäisenä esimerkkinä on Coorin uusi Green Services -ympäristömerkintä. Se antaa järjestelmällistä ja konkreettista apua asiakkaille, jotka haluavat vähentää ympäristövaikutuksiaan ja edistää aktiivisesti yhteiskunnan pitkän aikavälin kestävää kehitystä. Ympäristömerkintä on ainutlaatuinen, koska se on palvelusektorin ensimmäinen vastaava merkintä ja koska se kattaa koko palveluntoimituksen yksittäisten tuotteiden tai palvelujen sijasta.

Toisena esimerkkinä on Concept Office -kehitysprojekti. Siinä Coor loi huippunykyaikaisen toimistoratkaisun, jonka mukaisesti coorilaisetkin työskentelevät. Tavoitteena oli ymmärtää uusia, joustavia toimistoratkaisuja sekä niiden vaikutusta omiin palveluratkaisuihimme ja toimistoissa työskenteleviin ihmisiin. Yhä useammat organisaatiot silmäilevät uusia toimistoratkaisuja, jotka ovat paitsi tilankäytön kannalta tehokkaita ja siten kustannustehokkaita myös ympäristöä säästäviä. Lisäksi ne parantavat työn tehokkuutta ja henkilöstön hyvinvointia. Eri puolilta maailmaa kantautuu samansuuntaisia viestejä: luvassa on toimistovallankumous! Koska työtapojen ja toimistoratkaisujen muuttuminen vaikuttaa myös palvelutarpeisiin, meistä on tärkeää kulkea tämänkin alan kehityksen kärjessä.

Tervetuloa lukemaan uutta Novaa!

Martin Forss, Suomen Coorin toimitusjohtaja

Kiinnostuitko Coorista tai haluatko lisätietoja toiminnastamme?
Ota rohkeasti yhteyttä!

p. 010 234 3412, martin.forss@coor.com