Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Kevättä ja kansainvälistymistä ilmassa

Kevät on vihdoin täällä pitkän ja ankaran talven jälkeen. Luonnon lisäksi ilahduttavia kevään merkkejä on nähtävissä yhä enemmän myös taloudessa. Coor on oppinut suurten heilahtelujen myötä muun muassa hyvän suunnittelun tärkeyden, ja kerromme aiheesta artikkelissa "Varaudu suhdannekäänteeseen!".

Tarjolla on koko joukko konkreettisia vinkkejä siitä, mitä FM-vastaavan tulisi pitää mielessä, kun noususuhdanne saa tuulta alleen.

Novan tässä numerossa alkaa uusi artikkelisarja kansainvälisistä FM-strategioista, jotka ovat vuoden kovimpia trendejä suuryrityksissä. Olemme huomanneet, että maantieteellisesti entistä kattavampien FM-ratkaisujen kiinnostavuus kasvaa kaikkialla Pohjolassa, ja pidämme tätä merkkinä markkinoiden kehittymisestä. Artikkelista "Kansainväliset FM-strategiat – kuuminta juuri nyt" voi lukea kansainvälisten FM-ratkaisujen hyödyistä ja haitoista, ja tulevissa numeroissa kirjoitamme lisää siitä, mitä kansainvälisen FM-strategian suunnittelu ja toteuttaminen edellyttävät.

Palveluiden ulkoistaminen – sekä yksittäin että suurempina kokonaispalveluratkaisuina – merkitsee henkilökunnalle usein työnantajan vaihtumista. Kerrommekin tässä numerossa, miten työntekijämme eri Pohjoismaissa ovat ottaneet vastaan tällaisen muutoksen.

Näillä sanoin toivotan sinulle mukavaa kevättä ja hyviä lukuhetkiä.

Martin Forss, Suomen Coorin toimitusjohtaja

Kiinnostuitko Coorista tai haluatko lisätietoja toiminnastamme? Ota rohkeasti yhteyttä!

Puh. 010 234 3412, martin.forss@coor.com