Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Nova, Coor, Uutiskirje

Nova no 3

ulf wretskog

Maailmanluokan palvelua

Aloitin Coorin Suomen toimitusjohtajana tämän vuoden elokuussa ja olen erittäin suurella innolla ja mielenkiinnolla tutustunut paikalliseen organisaatioon, asiakkaisiimme ja alan suomalaisiin markkinoihin ja toimijoihin.

Lue lisää
global

Ajattele globaalisti – toimi paikallisesti

Jotta kansainvälisen FM-strategian jalkauttaminen onnistuisi, strategiset kysymykset on erotettava taktisista ja operatiivisista. Lisäksi on jätettävä paikallista joustonvaraa, joka liittyy kansallisiin lakeihin, sääntöihin,...

Lue lisää
people

Uudenlaista hoitoa – uudenlaista rakentamista

Potilas keskiöön – siinä Tukholman Solnaan rakennettavan uuden Karoliinisen sairaalan (Nya Karolinska Solna, NKS) tunnuslause. Sairaalasta halutaan tehdä maailman johtava yliopistosairaala.

Lue lisää
karolinska

Maailman suurin elinkaarimallilla toteutettava sairaala – logistinen haaste Coorille

Toukokuussa varmistui, että Coor saa vastuulleen Tukholman Solnaan rakennettavan uuden yliopistosairaalan käyttäjä- ja kiinteistöpalveluiden koordinoinnin ja kehittämisen vuoteen 2040 saakka.

Lue lisää
house

Kiinteistökanta järjestykseen

Järjestys on tehokkaan teknisen kiinteistönhallinnan edellytys. Coor on kehittänyt tähän tarkoitukseen erityisen työmenetelmän, jota käytettiin muun muassa Coorin aloitettua uuden yhteistyön AB Sandvikin kanssa vuonna 2008.

Lue lisää
wretskog

”Mitä vahvempi tilaaja, sitä parempi palvelu”

FM-markkinat kehittyvät koko Pohjolassa, ja tämä vaikuttaa niin palveluntoimittajiin kuin tilaajiinkin. Tilaajien osaaminen on ylipäätään kehittynyt, eli he osaavat ohjata palvelutoimintaansa entistä paremmin.

Lue lisää