Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Ulf Wretskog

Maailmanluokan palvelua

Aloitin Coorin Suomen toimitusjohtajana tämän vuoden elokuussa ja olen erittäin suurella innolla ja mielenkiinnolla tutustunut paikalliseen organisaatioon, asiakkaisiimme ja alan suomalaisiin markkinoihin ja toimijoihin.

Olen työskennellyt Coorissa jo lähes kymmenen vuoden ajan ja uskon voivani hyödyntää monipuolista kokemustani nykyisessä tehtävässäni. Tavoitteenamme on edelleen kehittää ja kasvattaa toimintaamme Suomessa.

Meillä coorilaisilla on vankka kokemus palveluntoimittajina. Suurimpana vahvuutenamme on palvelutarjonnan jatkuva uudistaminen, parantaminen ja kehittäminen. Novan tässä numerossa kerron lisää siitä, kuinka vahvat tilaajaorganisaatiot saavat myös meidät palveluntoimittajat kehittymään yhä paremmiksi, tehokkaammiksi ja älykkäämmiksi. Selvä strategia ja avoin kommunikointi ovat avainasemassa kaikessa yhteistyössä.

Lisäksi olen uskomattoman ylpeä ja iloinen siitä, että Coor on saanut vastuulleen Tukholman Solnaan rakennettavan uuden yliopistosairaalan kaikki käyttäjä- ja kiinteistöpalvelut ja niiden kehittämisen. Tämä on ilman muuta uraauurtavin ja jännittävin toimeksianto, jonka Coor – ja koko ala on nähnyt – vuosikausiin.

Uusi toimeksianto on ainutlaatuinen siksi, että saamme olla jo projektointivaiheessa mukana vaikuttamassa rakennustöihin ja tukipalveluiden suunnitteluun. Tämän ja pitkän sopimuskauden ansiosta Coor voi suunnitella ja räätälöidä palveluntoimituksensa siten, että kiinteistön tuleva huolto ja kunnossapito on optimaalista koko sen elinkaaren ajan.

Toivon ja uskon, että tiedon ja kokemusten jakaminen antaa sinulle virikkeitä ja ideoita. Jos haluat lisätietoja tai jos haluat jatkaa keskustelua, ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme toimintasi parantamisessa.

Hyviä lukuhetkiä!

Ulf Wretskog

Kiinnostuitko Coorista tai haluatko lisätietoja toiminnastamme?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Puh. +358 10 234 3518, s-posti ulf.wretskog@coor.com