Kieli / Sivusto

Languages

Change site

wretskog

Nova – alan tiennäyttäjä

Uutiskirje Nova on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, jotka vastaavat FM-asioista ja teollisuuspalveluista yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa. Haluamme tarjota inspiraatiota, rikastaa keskustelua ja herättää ajatuksia.

Tavoitteenamme on kirjoittaa ajankohtaisista ja tärkeistä aiheista, tutkailla alaa ja valottaa sen kehitystä. Vuonna 2008 Novassa oli artikkelisarja "Palvelutoimintaa laskusuhdanteessa", ja vuonna 2009 keskityttiin ympäristöasioihin. Tässä numerossa saadaan päätökseen kansainvälisiin FM-strategioihin keskittyvä artikkelisarja. Lue, mitä paikallisen FM-vastaavan tulee ottaa huomioon, jotta keskitetysti johdetun FM-strategian jalkauttaminen onnistuisi. Kerromme myös, miten Mette Pilgren on onnistunut tässä työssä Tanskan Microsoftin Facility Managerina.

Mielestäni Microsoftin FM-ajattelu on monin tavoin viisasta. Tärkeintä on löytää tasapaino standardisoidun ratkaisun tuomien etujen ja paikallisten edellytysten välille. Muutkin kuin vain monikansalliset yritykset voivat luonnollisesti ottaa käyttöön standardisoidun palvelustrategian useissa eri sopimuskohteissa. Tämä lähestymistapa soveltuu yhtä hyvin kansallisille yrityksille tai julkisille organisaatioille, joiden toiminta on maantieteellisesti hajaantunutta. Sama koskee niin ikään teollisuuspalvelusegmenttiä.

Meitä ilahduttaa Novan suuri suosio. Tilaajakanta kasvaa jatkuvasti, ja uutiskirjeen avausprosentti on suuri. Tulkitsemme tämän niin, että olemme onnistuneet tavoitteessamme eli lukijoita kiinnostavien ajankohtaisten aiheiden käsittelyssä. Toivommekin, että otat yhteyttä, jos sinulla on juttuvinkkejä tai ajatuksia Novan kehittämisestä tai jos haluat jatkaa keskustelua käsittelemistämme aiheista. Ota yhteyttä suoraan minuun tai kunkin artikkelin lopussa mainittuihin yhteyshenkilöihin. Jatkamme mielellämme ajatustenvaihtoa ja annamme lisätietoja.

Ulf Wretskog, Coorin Suomen-toimitusjohtaja

Kiinnostuitko Coorista tai haluatko lisätietoja toiminnastamme?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Puh. 010 234 3518, s-posti ulf.wretskog@coor.com