Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Nova, Coor, Uutiskirje

Nova no 1

ulf wretskog

Hatunnoston paikka

Coorissa on ensimmäistä kertaa tehty kaikkien FM-palveluntoimitusten ympäristötarkastus Coor Green Services -arviointityökalun mukaisesti. Urakka on ollut laaja ja vaativa, mutta myös kannustava ja tärkeä.

Lue lisää
Mogna

Asiakkaat lämpenevät kokonaisratkaisuille

Kokonaispalveluratkaisut eivät enää vain kiinnosta markkinoita, vaan niitä myös ostetaan. Käsite on vakiintunut, ja se valtaa alaa koko Pohjolassa.

Lue lisää
greenservice

Coorin ympäristösankarit

Yhdelläkään ruotsalaisella tai eurooppalaisella palveluntoimittajalla ei ole yhtä kunnianhimoista ympäristötakuuta kuin Coor Green Services -ympäristömerkintä. Nyt esitellään Coorin ensimmäisen suuren ympäristötarkastuksen...

Lue lisää
coor

Yhteydenpito helpottuu

Coor on luonut uuden sukupolven palveluportaalit ja julkistaa myös uuden sovelluksen iPhone- ja Android-puhelimiin. Kehitystyön avainsanoina ovat olleet vuorovaikutteisuus, dialogi, liikkuvuus ja helppous.

Lue lisää
karlkvist

ICAn ja Coorin yhdysside – palveluportaali

Ruotsalaisessa vähittäiskauppayrityksessä ICAssa on päätetty, että käytännössä kaikki palveluiden käyttäjien ja Coorin väliset työtilaukset hoidetaan palveluportaalin kautta. Tämä saattaa kuulostaa turhankin perusteelliselta...

Lue lisää