Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Hatunnoston paikka

Coorissa on ensimmäistä kertaa tehty kaikkien FM-palveluntoimitusten ympäristötarkastus Coor Green Services -arviointityökalun mukaisesti. Urakka on ollut laaja ja vaativa, mutta myös kannustava ja tärkeä.

Tulokset ovat kautta linjan hyviä: 120 tarkastetusta sopimuskohteesta yhteensä 60 saavutti kulta- tai hopeatason. Tämä ylitti omat odotukseni ja osoittaa sen, että asiakkaidemme ympäristötavoitteet ovat yleisesti ottaen kunnianhimoisia. Nostankin teille hattua!

Novan tästä numerosta alkaa uusi teemasarja: "Kokonaispalveluratkaisut". On kiinnostavaa huomata, että yhä useammat yritykset ja julkisen sektorin toimijat alkavat tiedostaa kokonaistoimittajan käyttämisen edut. Kokonaistoimittaja tuottaa, johtaa, kehittää ja tehostaa kaikkia niitä tukipalveluita, joita asiakkaan ydintoiminnan optimaalinen sujuminen edellyttää. Kehitys on nähtävissä koko Pohjolassa, kaikilla aloilla ja erikokoisissa yrityksissä. Ellet ole vielä vakuuttunut, kehotan seuraamaan tästä numerosta alkavaa uutta artikkelisarjaamme.

Tervetuloa lukemaan uutta Novaa!
Ulf Wretskog
Suomen Coorin toimitusjohtaja

Kiinnostuitko Coorista tai haluatko lisätietoja toiminnastamme?

Ota rohkeasti yhteyttä! Puh. 010 234 3518, ulf.wretskog@coor.com