Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Nova, Coor, Uutiskirje

Nova no 2

Johan Mild

Entistä laajempaa tarjontaa

Kilpailuvirasto hyväksyi Coor Service Managementin ja Lujapalveluiden liiketoimintakaupan ja kauppa vahvistettiin 1. syyskuuta. Yhtiöt muodostavat siten merkittävän uuden Coor Service Managementin nimellä toimivan...

Lue lisää
Kemira

Kun palvelu on verissä

Kemira Kemi irrotti vuonna 2006 tukipalvelunsa erilliseksi tytäryhtiöksi ja otti siten askelen kohti entistä ammattimaisempaa työskentelytapaa tukipalveluiden suhteen.

Lue lisää
survey conducted by Demoskop | Coor

Coor vahvistaa teollisuuspalveluiden tarjontaa

Coor tarjoaa markkinoiden johtavaa käyttäjä-, kiinteistö- ja teollisuuspalveluosaamista. Uusimpana palvelualueena ovat teollisuuspalvelut, ja tällä alalla sekä asiakkaat että palvelut kehittyvät nopeasti.

Lue lisää
Säkerhetslösningar

Uskaltakaa luottaa tekniikkaan

Turvallisuus on nykyisin kokonaispalveluratkaisujen luonteva osa. Varsinkaan kokeneet asiakkaat eivät erottele turvallisuuspalvelujen ja muiden tukipalvelujen ostamista toisistaan. Tavoitteet ovat joka tapauksessa samat:...

Lue lisää
Experten

"Energianhinnat nousevat Pohjoismaissa"

Asiantuntija kommentoi: Coorissa on johtavaa osaamista monilla palvelualueilla. Tällä kertaa tapaamme energia-asiantuntija Peter Westhammarin, joka varoittaa energiakustannusten kasvusta.

Lue lisää
Teknikdriven

Coor + asiakas = kehitystä

Kehitystyötä tehdään kaikissa asiakkuuksissa, mutta välillä käynnistetään myös laajempia kehitysprojekteja. Coor aloitti vuoden alussa tällaisen kehitysohjelman yhden asiakkaan kanssa.

Lue lisää