Johan Mild

Vain muutos on pysyvää

Kulunut vuosi on jälleen ollut tapahtumarikas, ja näin vuoden lopussa voin vain hämmästellä, miten paljon liiketoimintamme eri osa-alueilla on kuluvan vuoden aikana tapahtunutkaan. Coor on kahdessatoista vuodessa kasvanut ja kehittynyt yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmäksi kokonaispalvelutoimittajaksi, eikä tälle jatkumolle näy loppua. Marraskuussa julkistettu Addici-yrityskauppa tukee tätä vahvaa kasvun ja kehittymisen suuntaa.

Olemme solmineet vuoden aikana lukuisia uusia yhteistyösopimuksia sekä sopineet yhteistyön jatkamisesta monien nykyisten asiakkaidemme kanssa. Konserniliikevaihtomme lähentelee 800 miljoonaa euroa. Meitä coorilaisia on tällä hetkellä noin 5 600, joista Suomessa työskentelee jo noin 1 000 henkilöä. Meillä oli ilo julkistaa marraskuussa Addici-yrityskauppa, jonka seurauksena saamme joukkoomme 1 300 uutta työntekijää, liikevaihtoa lisää noin 100 miljoonaa euroa sekä ison joukon uusia asiakkuuksia. Ensi vuonna Coorin johdossa aloittaa myös uusi konsernijohtaja, Mikael Stöhr. Uskon, että hänellä on kaikki edellytykset jatkaa toiminnan kehittämistä eteenpäin menestyksekkäästi.

Suomessa liiketoimintamme kasvoi ja aloitimme toiminnan uusilla paikkakunnilla kuten Raahessa ja Loviisassa. Solmimme myös jatkoyhteistyösopimuksia nykyisten asiakkaidemme kanssa muun muassa Oulussa. Odotankin jo innolla tulevaa vuotta ja sen mukanaan tuomia uusia mielenkiintoisia tapahtumia.

Coorin Suomen-pääkonttori muutti elokuussa uusiin viihtyisiin tiloihin Helsingin Mannerheimintielle. Manskun Rastin toimitiloihin muutto vaati ponnisteluja monen eri ihmisen toimesta, ja itse muutto sujui kaiken kaikkiaan hienosti. Novan tässä numerossa kerrommekin tarkemmin, mitä onnistunut muutto- ja tilamuutosprojekti edellyttää.

Mikäli Sinulla heräsi mielessä ajatuksia tai kysymyksiä, joista haluat kanssamme keskustella, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Löydät yhteystietomme helposti uudistetuilta verkkosivuiltamme osoitteessa www.coor.fi/yhteystiedot.

Toivon kaikille Novan lukijoille rauhallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2013!

Johan Mild, Coor Suomen toimitusjohtaja