Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Nova, Coor, Uutiskirje

Nova no 1

Johan Mild

Kesäinen tervehdys Coorista

Olemme tehneet jo pitkään töitä Coorin historian suurimman muutosprojektin parissa. Lyhyesti kyse on siitä, että yhtenäistämällä toimintatapoja koko konsernissa ja luomalla selkeän, yhtenäisen palveluntoimitusprosessin...

Lue lisää
mikael stöhr

Uusi coorilainen

Mikael Stöhr on Coorin uusi konsernijohtaja. Tässä on Mikaelin lyhyt henkilökuva, ja ensi numerossa on luvassa pitkä haastattelu.

Lue lisää
survey conducted by Demoskop | Coor

Miksi olette valinneet palveluntuottajaksi ulkopuolisen yhteistyökumppanin?

Asiakkaamme eri Pohjoismaissa vastaavat kysymyksiimme. Tässä numerossa he kertovat vastauksensa siihen, miksi he ovat antaneet tukipalvelut ulkopuolisen palveluntuottajan hoidettavaksi.

Lue lisää
Skruva upp

Vaatimukset tiukentuvat

Tämän vuoden Green Services -ympäristötarkastus osoittaa, että Coorin asiakkaat tekevät sitoutunutta ja kunnianhimoista ympäristötyötä. Kolmessa vuodessa on päästy niin pitkälle, että Coorin ympäristömerkinnän kultatason...

Lue lisää
Rikard Wannerholt

1 + 1 = 3

Coor osti joulukuussa 2012 palveluyhtiö Addicin. Nyt palvelutoiminnalle ollaan kovaa vauhtia luomassa uusia puitteita, jotka perustuvat kummankin yhtiön parhaisiin ja älykkäimpiin ratkaisuihin.

Lue lisää
Tuominen Jukka

Miljoona rautaa tulessa

Coor vastaanottaa, toteuttaa ja kuittaa vuosittain noin miljoona palvelupyyntöä. Lisäksi lupaamme parantaa ja tehostaa kunkin asiakkaan palvelua. Tässä onnistuminen vaatii järjestystä ja pelisilmää.

Lue lisää