Johan Mild

Uudenvuodenlupauksia

Uusi vuosi on ovella, ja vuoden 2013 hyvistä saavutuksista huolimatta uskallamme luvata vieläkin parempaa vuotta 2014. Olemme jopa niin varmoja asiasta, että annamme neljä uudenvuodenlupausta, joista voit lukea Novan tästä numerosta. Jos haluat kuulla lisää lupausten vaikutuksista omaan toimintaasi, kilauta niin kerromme!

Coorin visiona on olla asiakkaiden ja henkilöstön ensisijainen vaihtoehto palveluyhtiöksi. Tavoitteen saavuttaminen taas vaatii meiltä toimittajana ja työnantajana houkuttelevaa tarjontaa. Lisäksi meidän on kuunneltava tarkkaan muiden näkemyksiä Coorin vahvuuksista ja parannuskohteista.

Coorin visiona on olla asiakkaiden ja henkilöstön ensisijainen vaihtoehto palveluyhtiöksi.

Johan Mild, Toimitusjohtaja, Coor Suomi

Mielipiteiden kartoittamisessa auttavat säännölliset konserninlaajuiset henkilöstö- ja asiakastutkimukset. Kehitysideoita napataan toki myös keskusteluista, mutta tutkimukset ovat tärkeitä lämpömittareita, jotka auttavat keskittymään oikeisiin asioihin. Viimeisimmät tutkimukset teetettiin tänä syksynä, ja asiakastutkimuksen kokonaistulokset esitellään tässä Novassa. Kiitos kaikille asiakkaille ja coorilaisille siitä, että käytitte aikaa tutkimuksiin vastaamiseen.

Toivotan kaikille oikein hyvää joulua ja onnea vuodelle 2014!

Johan Mild
toimitusjohtaja, Coor Suomi

Johan Mild

toimitusjohtaja

+358 10 234 6000

johan.mild@coor.com