Tietoa Coorista

Tietoa Coorista

Coor on yksi Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia, joka tarjoaa kaikki ne palvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin hyvä ja tehokas toiminta edellyttää.

Meillä on erikoisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Asiakkainamme on erikokoisia yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita. Liikevaihto on noin 805 miljoonaa euroa ja kokonaishenkilöstömäärä noin 6 300.

Palvelukokonaisuuksien räätälöinti

Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Sopimukseen voi sisältyä yhden yksittäisen palvelun toimitus (esim. siivous tai aulapalvelut), tai sopimus voi muodostua useasta eri palvelusta koostuvasta kokonaispalveluratkaisusta. Monipuolinen ja laaja palveluvalikoimamme sisältää kymmenittäin erilaisia yksittäisiä palveluja, kuten aulapalvelut, siivouspalvelut, postituspalvelut, kiinteistönhoito ja kiinteistönhoidon tekniset palvelut. Kun yhdistämme osaamisemme eri palvelualueilta, voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia, tehokkaita ja joustavia palveluratkaisuja. Kutsumme sitä älykkääksi palveluksi – SERVICE with IQ.

Päätoimialueena Pohjoismaat

Coorilla on toimintaa pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa mutta myös Belgiassa, Virossa, Puolassa ja Unkarissa. Suurin markkina-alue on Ruotsi, jonka liiketoiminnan (sis. liiketoiminnan Belgiassa, Puolassa ja Unkarissa) osuus nettoliikevaihdosta vuonna 2016 oli 54 %. Norjan osuus nettoliikevaihdosta oli 29 %, Tanskan 10 % ja Suomen (sis. liiketoiminnan Virossa) 7 %.