Coor SmartLighting – hyvään valaistukseen

Vietämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa. Coor SmartLighting kuluttaa vähemmän energiaa mutta tarjoaa silti paremman valaistuksen – ja on hyväksi niin ympäristölle kuin työntekijöillekin.

Ota yhteyttä
Et møblert kontor

Valaistus on yksi työpaikkojemme energiasyöpöistä

Kiinteistöt vastaavat 35 %:sta kaikesta energiankulutuksesta sekä 40 %:sta suorista ja epäsuorista hiilidioksidipäästöistä. Lisäksi niin energiantarve kuin myös siihen liittyvät kustannukset ovat jatkuvassa kasvussa. Yksi energiasyöpöistä on työpaikoilla käytössä oleva valaistus.

Ihmiset viettävät paljon aikaa sisätiloissa

Vietämme keskimäärin yli 90 % ajastamme sisätiloissa. Evoluutio on kuitenkin luonut meidät elämään yhteydessä luontoon, ja luonnolla on suuri merkitys niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin hyvinvointiimme. Työskentely tiloissa, joissa on elementtejä luonnosta, kuten kasveja ja auringonvaloa, vaikuttaa todistetusti hyvinvointiimme, suorituskykyymme ja luovuuteemme.

Coor SmartLighting tekee hyvää niin ympäristölle kuin työntekijöillekin

SmartLighting vähentää valaistuksen energiankulutusta jopa 80 % verrattuna perinteiseen valaistukseen. Jokaisessa valaisinyksikössä on integroidut anturit, jotka tarkkailevat ympäristöä ja muokkaavat valaistusta kulloiseenkin tarpeeseen. Integroidun ohjelmiston avulla valaistusta voidaan lisäksi seurata.

Kun valaistus on kunnossa, työntekijät eivät ainoastaan näe paremmin, vaan he myös voivat paremmin ja heidän suorituskykynsä on parempi. Simuloimalla päivänvaloa SmartLighting voi lisäksi vaikuttaa elimistön melatoniinipitoisuuksiin ja sen myötä parantaa yöunta sekä lisätä hyvinvointia, suorituskykyä ja luovuutta.

Coor SmartLighting lyhyesti

Coor SmartLightingin avulla

  • valaistus saadaan täyteen hallintaan
  • valaistuksen energiankulutus voi laskea jopa 80 %
  • voidaan lisätä työntekijöiden hyvinvointia, luovuutta ja suorituskykyä.

Osa SmartBuilding-konseptiamme

Innovatiiviset ratkaisut vastuullisiin kiinteistöihin

SmartBuilding-konseptimme alle on kerätty palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme työskentelemään pitkäjänteisesti kiinteistöjen vastuullisuuden edistämiseksi. Coor SmartBuilding vähentää kiinteistön energiankulutusta ja lisää sen elinikää sekä kiinteistön käyttäjien hyvinvointia.

 

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää innovaatioista!

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtaja