Innovaatiot ja uudet menetelmät

Tiesitkö, että innovaatio on jokin uusi tai olennaisesti parannettu prosessi, palvelu tai keksintö? Ja että se tulee latinan sanasta innovare 'uudistaa'?

Haluatko kuulla lisää innovaatioistamme?
Coorin innovaatiot

Luova prosessi

Työskentelemme jatkuvasti kiinteistöpalvelualan uusien menetelmien, tekniikoiden ja trendien parissa. Haluamme varmistaa, että olemme kehityksen eturintamassa ja pystymme tarjoamaan alan parhaimmat ratkaisut. 

Innovaatiot syntyvät useimmiten pitkän kehitystyön ja luovien ideoiden tuloksena. Innovaatioita ovat kuitenkin myös ne kaikki pienet ja isot muutokset, joita teemme saavuttaaksemme tavoitteemme. Me Coorissa emme kangistu kaavoihin, vaan etsimme aina uusia ja parempia toimintatapoja. 

Innovaatiot ja Coor

Olemme kiinteistöpalvelualan innovatiivisin yritys. Olemme perehtyneet asiakkaidemme tarpeisiin ja kehittäneet innovaatioita, jotka tuovat lisäarvoa meille ja asiakkaillemme. Innovaatiot lisäävät tuottavuutta ja vähentävät resurssien käyttöä - ja edistävät kestävää kehitystä. Innovaatioidemme ytimessä ovat tuottamamme älykkäät palvelut, joille meillä on oma termi: ”Service with IQ”.

LightAir

Coor Smart Solutions

Innovaatioissamme yhdistyvät kokemuksemme palvelualalta ja luova ajattelutapa. Kutsumme innovatiivisia ratkaisujamme nimellä Smart Solutions. Tarjoamme monia älykkäitä ratkaisuja, jotka ovat heti käyttövalmiita, kuten:

  • Coor SmartResponse – eri esineissä tai tiloissa olevien QR-koodien avulla vikailmoitusten tekeminen on nopeaa ja helppoa. 
  • Coor SmartDelivery– digitaalinen saapuvan postin ja pakettien seurantajärjestelmä, joka sopii oivallisesti hybridiin työtapaamme. 
  • Coor SmartClimate – ratkaisu, joka parantaa toimistojen sisäilman laatua. Coor tarjoaa yhdessä LightAirin kanssa puhtaampaa ja turvallisempaa sisäilmaa. LightAir eliminoi ilmavälitteisesti leviäviä viruksia 97-prosenttisella tehokkuudella. 

Voit tutustua kaikkiin älykkäisiin ratkaisuihimme täällä.

 

Palkinnot &

kunnia-

maininnat

IFMA

International Facility Management Association

2021 Best FM Innovation

Sustainable laundry service powered by

Mimbly

IFMA

International Facility Management Association

2020 Best FM Innovation

SmartClimate powered by

LightAir

IFMA

International Facility Management Association

2019 Best FM Innovation

SmartAmbience powered by

Epidemic Sound

Innovaatioihin liittyviä artikkeleja:

Kaikki {{category}}

Haluatko kuulla lisää innovaatioistamme?

Ota yhteyttä