Kokonaispalveluratkaisut (IFM)

Kokonaispalveluratkaisut

Etsitkö joustavaa kumppania, jolta saat kaikki toimitilojen palvelut yhdellä sopimuksella? Anna meidän ottaa kokonaisvastuu kiinteistösi palveluista ja keskity omaan ydintoimintaasi.

Ota yhteyttä

Kokonaispalveluratkaisujen tulevaisuus

Aiemmin kiinteistöpalvelut hankittiin yksittäin. IFM (integrated facility management) kokoaa palvelut yhdelle toimittajalle. Katso videolta viisi trendiä, jotka muovaavat alaa. 


Näin ymmärrämme tarpeenne

Yksi kumppani – enemmän aikaa ydintoiminnallesi   

Ostatko siivouksen, käyttäjäpalvelut ja kiinteistöhuollon eri palveluntarjoajilta? Onko palvelut näin mahdollisimman järkevästi tuotettu? Voit valita kokonaispalveluratkaisun, jolloin resurssit ovat parhaassa mahdollisesssä käytössä toimintasi parhaaksi.

Kokonaispalvelu (Integrated Facility Management, IFM) on moderni ja tehokas tapa varmistaa, että saatte kaikki tarvitsemanne kiinteistö- ja toimitilapalvelut yhdellä sopimuksella osaoptimointi minimoiden. 

Coor luo arvoa

Räätälöityjä palvelukokonaisuuksia Pohjoismaissa 

Coor on johtava toimija IFM:ssä (integroitu kiinteistöpalvelu) Pohjoismaissa. Ydinosaamistamme ovat vaativat ja integroidut palvelutoimitukset kaiken kokoisille yrityksille. Laajan palveluvalikoimamme avulla voimme kokonaisvaltaisesti hoitaa kiinteistöjen ja työympäristöjen suunnittelun, operoinnin ja kehityksen – ja sinä voit hyötyä synergioista ja skaalaeduista, jotka syntyvät älykkäästä palveluiden koordinoinnista.

IFM-asiakkaanamme saat palvelukumppanin, joka ottaa vastuun kaikesta. Saat yhden toimittajan, jonka kanssa seuraat palvelun laatua ja joka kehittää kanssanne toimintaa.

Me otamme kokonaisvastuun

Hoidamme kaiken, mikä ei kuulu ydintoimintaasi

Saat meiltä käyttöösi lukuisia erilaisia kiinteistö- ja työympäristöön liittyviä palveluita. Mitä enemmän palveluita annat meille koordinoitavaksi, sitä älykkäämmäksi ratkaisusi muodostuu.

Coorin monipalvelutiimi on joustava tapa tuottaa tarvitsemasi palvelut kokonaisvastuulla synergiaa hyödyntäen. Esimerkiksi postitustiimimme voi tauottaa kriittistä aulapalvelua, ja siivoojamme voivat huolehtia, että kahvipisteilläsi on aina tarvittavat tuotteet. Palvelutiimi on kiinteistöhuollon päivittäisenä tukena havainnoimassa ja vinkkaa turvallisuutta ja toimintaa heikentävät huomiot huoltotiimille. Jokainen tiimin jäsen pitää osaltaan huolta siitä, että tilanne ovat edustavat ja toimivat. 

Tämä kokonaisvaltainen ajattelu luo selkeän toimintamallin ja mahdollistaa sinulle yhä innovatiivisemman palvelun. Monipalvelutiimien myötä tarjoamme houkuttelevia työtehtäviä vastuullisten ja vaihtelevien tehtävien ja kehitysmahdollisuuksien ansiosta.Tyytyväiset työntekijämme tarkoittavat sitoutunutta tiimiä, joka tuntee toimintasi ja haluaa tukea tavoitteissasi. 


Valitse oikea palveluntarjoaja

Hyödynnä laaja palveluvalikoimamme

Runsaat palvelumme sujuvoittavat toimitilojesi ja työympäristösi arkea. Saat lisäarvoa yhdistämällä erilaisia palveluita kaikilta tai joiltakin palvelualueiltamme. Kutsumme tätä älykkääksi palveluksi - Service with IQ. 

Coor on Pohjoismaiden johtava toimija palveluiden yhdistämisessä.  Tämä tekee meistä parhaan valinnan palvelukumppaniksi kaikenlaisten palveluiden osalta. Yhdistämme 'kovat' kiinteistönhuoltopalvelut niin toisiinsa kuin 'pehmeisiin' toimitilapalveluihin. Lisäksi tarjoamme strategista neuvontaa koko kiinteistöpalveluiden alalla ja tuemme sinua kohti tulevaisuuden työympäristöjä.


Tyytyväiset asiakkaamme

Monet valitsevat kokonaispalvelumme

Useat asiakkaamme valitsevat kokonaisratkaisut. Coorilla on suurin osuus kaikista suurista ja vaativista IFM-toimituksista Pohjoismaissa - noin 40 %. Autamme monia suuria organisaatioita kehittämään ja yhtenäistämään kiinteistöpalveluitaan, mikä johtaa suuriin laatuparannuksiin ja kustannussäästöihin. Mitä enemmän koordinoimme, sitä älykkäämpi ratkaisu.

Tutustu referenssikohteisiimme ➝

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

Myyntijohtaja

 

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? 

Etsimme kekseliäitä ja oma-aloitteisia ihmisiä, jotka haluavat luoda kestävämpää maailmaa, kehittää palveluitamme ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.