Haku

Ympäristövastuutyö

Coorin tavoitteena on puolittaa hiilijalanjälkensä vuoteen 2025 mennessä, olla vastuullinen kuluttaja ja auttaa asiakkaita saavuttamaan omat vastuullisuustavoitteensa. Me kannamme vastuumme tulevien sukupolvien hyväksi!

Coorin ympäristövastuu

Ympäristönsuojeluun liittyvät tavoitteemme

Välittömät ympäristövaikutuksemme johtuvat ensisijaisesti kuljetusten ja energiankulutuksen hiilidioksidipäästöistä, kemikaalien käytöstä sekä jätehuollosta. Varmistamme sisäisen ympäristötyömme johdonmukaisuuden ISO 14001 -sertifioinnilla. Tavoitteenamme on myös järjestelmällisesti ja aktiivisesti auttaa asiakkaitamme pienentämään omia ympäristövaikutuksiaan, ja olemme kehittäneet sitä varten oman ympäristömerkinnän, Coor Green Services.

Coorin ilmastotavoitteet ovat saaneet Science Based Targets -hyväksynnän

"Olemme ylpeitä siitä, että ilmastotavoitteemme ovat Pariisin ilmastosopimuksen mukaiset", sanoo Coorin konsernijohtaja AnnaCarin Grandin.

LUE LISÄÄ COORIN ILMASTOTAVOITTEISTA ➝

 

Green Services

Coor oli ensimmäinen kiinteistöpalveluyhtiö, joka vuonna 2010 otti palveluihin liittyvät ympäristövaikutukset laajempaan tarkasteluun ja esitteli kaikki kiinteistöpalvelut kattavan Green Services -ympäristömerkinnän. Reilun kymmenen vuoden jälkeen ympäristömerkintä on nyt entistä kattavampi ja vastaa markkinoiden kasvavaan tarpeeseen.

LUE LISÄÄ ➝

Coorille kultaa vastuullisuusarvioinnissa

Yritysten vastuullisuustyötä vuosittain kansainvälisesti arvioiva EcoVadis on myöntänyt Coorille kultatason tunnustuksen. Kultataso merkitsee sitä, että Coor kuuluu viiden prosentin parhaimmistoon, kun yrityksiä arvioidaan niiden vastuullisuustoimien perusteella.

LUE LISÄÄ ➝

Coorin ajoneuvot sähkökäyttöisiksi

Coor julkaisi kesällä siirtyvänsä sähkökäyttöisten autojen käyttöön koko konsernissa. Kunnianhimoisen tavoitteen takana ovat Coorin vastuullisuustavoitteet sekä vastuulliseen kuluttamiseen ja päästöjen vähentämiseen tähtäävät toimet.

LUE LISÄÄ ➝

Kemikaaliton siivous

Tehokas siivous on mahdollista ilman kemikaaleja ja desinfiointiaineita! Coorin Espoon toimiston ylläpitosiivous hoidetaan Tersanon otsonoidulla vedellä. Otsonivesi puhdistaa pinnat ekologisesti ja poistaa virukset, bakteerit, lian ja rasvan siivottavilta pinnoilta. Koronan myötä käyttöön otettu työpisteiden ja muiden pintojen omatoiminen desinfiointi toteutetaan myös otsonivedellä kertakäyttöisten desinfiointipyyhkeiden sijaan.

LUE LISÄÄ ➝