Tulevaisuuden työympäristö

Coor Advisory tuo inspiraatiota ja toimivia ratkaisuja työelämään

Luomme tulevaisuuden toimitiloja. Meillä on kokemusta ja näkemystä houkuttelevien työympäristöjen suunnittelusta ja kehittämisestä. Työympäristöjen ja -tilojen kehittämiseen erikoistuneista asiantuntijoista koostuva Coor Advisory -yksikkömme on avuksi toimitilojen ja henkilöstö- ja asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä
Neuvontapalvelut - Coor Advisory

Ymmärrämme tarpeet

Työelämän uudet vaatimukset

Strategiset työntekoon ja työympäristöihin liittyvät kysymykset ovat nousseet vahvasti esiin. Hybridi työskentelytapa on kehittynyt nopeasti ja tullut jäädäkseen, mikä asettaa uusia vaatimuksia sekä työpaikoille että työskentelytavoillemme. Monissa yrityksissä mietitäänkin parhaillaan, missä, milloin ja miten meidän tulisi työskennellä tulevaisuudessa, miten voimme toimia vastuullisesti ja miten vastaamme parhaiten henkilöstön tarpeisiin?

Coor Advisory -yksikkömme asiantuntijat analysoivat, suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden toimitilaratkaisuja. Neuvontapalvelumme sisältää useita osa-alueita, ja monissa strategisissa kysymyksissä saatetaan tarvita ulkoista asiantuntemusta ja tukea. Olemme erikoistuneet henkilöstö- ja asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Lue lisää tulevaisuuden työympäristöistä tästä ➝

Coor Advisory | Neuvontapalvelut
Coor Advisory: konsultointi ja neuvonta | Coor

Coor Advisory luo arvoa

Mukana muutosmatkalla

Coor Advisory kehittää tulevaisuuden työpaikkoja ja tuo lisäarvoa tarjoamalla strategista neuvontaa, jonka tavoitteena on kehittää työelämää ja luoda houkuttelevia, menestyviä ja inspiroivia työpaikkoja. Asiantuntijamme auttavat  suunnittelemaan strategioita ja konsepteja tulevaisuuden työpaikalle – luomme yhdessä upeita työntekijäkokemuksia. Tarjoamme palvelua, joka sisältää monenlaisia mahdollisuuksia perusteellisista pilottitutkimuksista inspiroiviin työpajoihin ja monimutkaisten muutosprojektien hallintaan. Olemme valmiina hyppäämään mukaan yrityksenne muutosmatkalle!

Kehittäminen keskiössä

Strategisen kehittämisen kumppani 

Autamme asiakkaitamme vastaamaan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: 

  • Miten luodaan toimisto, jossa työntekijät viihtyvät ja pystyvät parhaimpaansa?
  • Miten uusi toimisto tulisi mitoittaa, jotta se olisi kustannustehokas?
  • Mitä teknisiä ratkaisuja voitaisiin käyttää työntekijöiden tukena?
  • Miten toimistoa voi uudistaa siten, että henkilöstö viihtyy siellä aiempaa paremmin?

Coorin palveluksessa työskentelee suuri joukko henkilöitä, joilla on osaamista tulevaisuuden työtiloista sekä työympäristöjen ja työntekijä- ja asiakaskokemuksen kehittämisestä. Yhteistä heille kaikille on monipuolinen kokemus muutosprojektien toteutuksesta yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Strateginen kehittäminen | Coor
Coorin Join the Workplace Revolution -raportti

Join the Workplace Revolution 2023

Uusimman tutkimuksemme mukaan kolmannes työntekijöistä ilmoittaa olevansa valmis vaihtamaan työnantajaa, ellei työympäristöä paranneta ja lähes puolet kaipaa enemmän tiloja keskittymistä vaativaan työhön. Uusi raporttimme tarjoaa tutkimustietoa, havaintoja ja ideoita tulevaisuuden työympäristöjen kehittäjälle.

Haluatko kuulla lisää Coor Advisory -palveluista? 

Ota yhteyttä