Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Yhteystiedot

Puhelinvaihde

Puhelinvaihteemme palvelee arkisin klo 8-16 numerossa 010 234 3400, puhelinvaihde@coor.com.
Puhelun hinta sekä matka- että lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti (sis. alv 24 %).

Myynti – pyydä tarjous

Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, otathan yhteyttä myyntiimme. Voit lähettää yhteydenottopyynnön sähköpostitse myynti@coor.com tai ottamalla yhteyttä vaihteen kautta 010 234 3400

Kiinteistöhuollon palvelukeskus 24/7


Palvelukeskus vastaanottaa ympärivuorokautisesti:

  • asuinkiinteistöjä koskevat muuttoilmoitukset
  • asuin- ja liikekiinteistöjä koskevat palvelupyynnöt
  • asuin- ja liikekiinteistöjä koskevat vikailmoitukset.

Sähköposti: palvelukeskus@coor.com
Puhelin: 010 622 5888 (24/7)

Nykyiset asiakkaat

Koska palveluntoimituksemme on räätälöity asiakaskohtaisesti, myös asiakaspalveluun ja esimerkiksi vikailmoituksiin liittyvät toimintatavat vaihtelevat asiakkuudesta riippuen. Sen vuoksi pyydämme sinua olemaan ensisijaisesti yhteydessä Coorin yhteyshenkilöön. Voit aina myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla puhelinvaihteemme numeroon 010 234 3400.

Laskutus ja taloushallinto

Laskutukseen ja taloushallintoon liittyvät yhteydenotot pyydämme lähettämään osoitteeseen talous@coor.com

Palkkojen viranomaisasioihin liittyvät yhteydenotot: palkat@coor.com

Tiedustelut ja palaute

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi tai soittaa vaihteeseemme arkisin klo 8-16, puh. 010 234 3400.

Pääkonttori ja aluetoimistot Suomessa

Coorin Suomen-pääkonttori sijaitsee Espoossa Säterinportin toimistokampuksella osoitteessa Linnoitustie 6, 02600 Espoo. 

Katso alueellisten toimistojen osoite- ja yhteystiedot tästä.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.

GDPR