Kehity Työssäsi Coorilla

Me coorilaiset tulemme erilaisista taustoista aivan kuin asiakkaammekin ja koko yhteiskuntamme. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja näkökulmien kirjo tekee meistä entistä paremman, kannattavamman ja innovatiivisemman.
Valtaosa oppimisesta tapahtuu arkipäivän työssämme. Opimme toisiltamme kun jaamme asiantuntemustamme, saamme haastavia työtehtäviä ja ratkomme ongelmia yhdessä. Coorilaisista muodostuu laaja asiantuntijaverkosto, ja kulttuurimme perustuu jatkuvaan parantamiseen. Meillä on kattava valikoima eri aiheisia verkkokursseja, pelillisiä oppimisympäristöjä sekä luokkahuonekoulutuksia.

fem medarbejder der snakker sammen i et mødelokale

Näin tuemme työntekijöidemme kehitystä

Kurssit ja koulutukset

Kurssit ja koulutukset tarjoavat mahdollisuuden syventää tietoja ja taitoa eri aihealueilla kouluttajien johdolla. Tarjoamme työntekijöillemme laajan valikoiman erilaisia kursseja.

Perehdytys

Jokaisen työntekijämme ura alkaa perehdytyksellä. Perehdytys tarjoaa avaimet turvalliseen ja laadukkaaseen työskentelyyn. Perehdytys on kuitenkin vasta henkilökohtaisen oppimispolun alku. Työnteon myötä kirkastuu, mitkä ovat lisäoppimistarpeet ja millä osa-alueella itse haluaa kehittyä.

fem fysisk tilstædeværende kolleager holder et møde med fire andre medarbejder der er på online

Esihenkilötyö

Esihenkilömme ovat sitoutuneita, inspiroivia ja motivoituneita. Kun olet motivoitunut ja innokas oppimaan lisää, sinulla on mahdollisuus saada enemmän vastuuta. Monet esihenkilöistämme ovat aloittaaneet uransa palvelutuotannossa.

Coor Business School

Coor Business School on ylemmille toimihenkilöille tarkoitettu koulutus, joka antaa eväitä tukea Coorin menestystä.

Samalla koulutus auttaa osallistujia kehittämään omaa verkostoaan. Osallistujat ovatkin antaneet hyvää palautetta kolmipäiväisestä koulutuksesta.  

Anna carin | Coor
Kaikki {{category}}