Haku

Kesätyöt Coorissa

Coorissa on joka kesä tarjolla suuri määriä erilaisia kesätyötehtäviä esimerkiksi siivouksessa, aula- ja asiakaspalvelussa sekä kiinteistöhuollossa. Meillä pääset osaksi energistä ja iloista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään ilmapiiriin ja työturvallisuuteen. Tule tienaamaan ja hankkimaan työkokemusta Cooriin!

Coorin avoimet työpaikat
Kesätyö Coor

Kesätyö Coorissa

Seuraava kesätyöhakumme käynnistyy jälleen vuoden 2023 alkupuolella. Meillä on tarjolla kymmeniä kiinteistöpalvelualan tehtäviä joka kesä. Tutustu tarkemmin tehtäviimme ja hae itsellesi sopivaa kesätyöpaikkaa.

 

Vastuullinen kesäduuni 

Haluamme tarjota kesätyöntekijöillemme mielekkään kesätyökokemuksen. Olemme osa Vastuullinen kesäduuni -työnantajaverkostoa ja olemme sitoutuneet vastuullisen työnantajan periaatteisiin. Jokainen kesätyöntekijä saa perehdytyksen tehtäviinsä, ja hänen apunaan toimivat niin esihenkilöt kuin muut coorilaiset. Meillä et ole yksin ja saat apua ja tukea töihisi. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja saat kerrytettyä arvokasta työkokemusta monipuolisista tehtävistä kiinteistönhoidon, siivouksen tai aulapalvelutehtävien parissa.

Kesätyötehtävät

Meillä on tarjolla monia kiinteistöpalvelualan tehtäviä joka kesä. Tutustu tarkemmin tehtäviimme ja hae itsellesi sopivaa kesätyöpaikkaa.

Kesätyöntekijämme kertovat

Kesätyö Coorissa johti esihenkilötehtäviin