Haku

Kesätyöt

Meilä on joka kesä tarjolla suuri määriä erilaisia kesätyötehtäviä esimerkiksi siivouksessa, aula- ja asiakaspalvelussa sekä kiinteistöhuollossa. Meillä pääset osaksi energistä ja iloista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään ilmapiiriin ja työturvallisuuteen. Tule meille tienaamaan ja hankkimaan työkokemusta!

Avoimet työpaikkamme
Kesätyö Coor

Kesätyö

Ensi kesän kesätyöhakumme on käynnistynyt. Meillä on tarjolla kymmeniä kiinteistöpalvelualan tehtäviä joka kesä. Tutustu tarkemmin tehtäviimme ja hae itsellesi sopivaa kesätyöpaikkaa. Löydät avoimet työpaikkamme täältä.

Vastuullinen kesätyö 

Haluamme tarjota kesätyöntekijöillemme mielekkään kesätyökokemuksen. Jokainen kesätyöntekijä saa perehdytyksen tehtäviinsä, ja hänen apunaan toimivat niin esihenkilöt kuin muut coorilaiset. Meillä et ole yksin ja saat apua ja tukea töihisi. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja saat kerrytettyä arvokasta työkokemusta monipuolisista tehtävistä kiinteistönhoidon, siivouksen tai aulapalvelutehtävien parissa.

Kesätyötehtävät

Meillä on tarjolla monia kiinteistöpalvelualan tehtäviä joka kesä. Tutustu tarkemmin tehtäviimme ja hae itsellesi sopivaa kesätyöpaikkaa.

Kesätyöntekijämme kertovat

Kesätyö Coorissa johti esihenkilötehtäviin