Kesätyöhaku 2021

Coorin kesätyöhaku päättyi 21.3.2021. Saimme valtavan määrän hyviä hakemuksia, joita käsittelemme parhaillaan. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä ja ilmoitamme, miten rekrytointiprosessi etenee. Muistathan tarkkailla sähköpostiasi, sillä olemme hakijoihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja toimeliasta otetta. Haemme kesäksi joukkoomme reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä, jotka viihtyvät erilaisten asiakaspalvelutehtävien äärellä. Coorissa pääset osaksi energistä ja iloista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään ilmapiiriin ja työturvallisuuteen. 

Näin haet meille kesätöihin

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisesta aiemmasta työkokemuksesta ja siitä, millaisista tehtävistä sinulla on kokemusta. Tärkeintä meille on kuitenkin reipas asenne ja halu oppia uusia asioita. Muista liittää hakemukseesi ajantasaiset yhteystiedot, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. 

Jos sinulla ei vielä ole kertynyt työkokemusta, kerro meille muilla tavoin itsestäsi ja sinulle tärkeistä asioista. Voit myös pyytää esimerkiksi opettajaa tai muuta sinut tuntevaa henkilöä suosittelijaksi ja liittää suosittelijan yhteystiedot mukaan hakemukseen. Luethan kesätyöilmoituksen huolellisesti ja täytäthän hakemuksen pyydetyiltä osin. Suurin osa tehtävistämme edellyttää 18 vuoden ikää. 

Hae kesätyöpaikkaa tästä >>>

Vastuullinen kesäduuni 

Haluamme tarjota kesätyöntekijöillemme mielekkään kesätyökokemuksen. Olemme osa Vastuullinen kesäduuni -työnantajaverkostoa ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Jokainen kesätyöntekijä saa perehdytyksen tehtäviinsä, ja hänen apunaan toimivat niin esimiehet kuin muut coorilaiset. Meillä et ole yksin ja saat apua ja tukea töihisi. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja saat kerrytettyä arvokasta työkokemusta monipuolisista tehtävistä kiinteistönhoidon, siivouksen tai aulapalvelutehtävien parissa.

Lue lisää vastuullisen kesäduunin periaatteista ja siitä, mitä ne meille Coorissa tarkoittavat.

Tästä voit tutustua tarkemmin tarjolla oleviin kesätyötehtäviin. 

Hae kesätyöpaikkaa tästä >>>

Kesätyö Coorilla johti esimiestehtäviin 

Palvelupäällikkö Tiina aloitti Coorilla kesätyöntekijänä ensimmäisen kerran vuonna 2014. Kesätyöpaikoista Tiina kuuli Coorilla työskenteleviltä kavereiltaan. ”Olin asunut muutaman vuoden Lontoossa ja työskennellyt siellä kahvilassa, joten olin jo saanut hyvin asiakaspalvelukokemusta.” 

Seuraavat vuodet Tiina jatkoi kesätyöntekijänä ja opintojen aikana tarvittaessa töihin kutsuttavana työntekijänä. Opinnot Laurea-ammattikorkeakoulun Facility Management -linjalla tukivat aulapalveluissa työskentelyä. ”Työt oli helppo sovittaa opintojen rinnalle, ja vuoroja oli hyvin tarjolla. Myös osa-aikaisuus järjestyi opintojen ja opinnäytetyön kirjoituksen oheen vuonna 2016.”  

Esimiestyö kiinnosti Tiinaa jo ensimmäisestä kesästä lähtien, ja hän teki myös opinnäytetyönsä Coorille. Tiina siirtyi vastuullisempiin tehtäviin  aulapalveluvastaavaksi business park -kohteeseen, minkä jälkeen vastuu kasvoi entisestään, kun hän aloitti useamman aula- ja siivouskohteen palveluesimiehenä vuonna 2018.  

”Minua on alusta asti tuettu todella hyvin urallani ja ohjattu kohti tavoitteitani. Jokaisessa tehtävässä kesätöistä lähtien minut on otettu lämpimästi vastaan ja osaksi porukkaa.”

Tiina aloitti palvelupäällikkönä tammikuussa 2021 ja on innoissaan uudesta roolistaan, jossa hän pääsee vielä aiempaa enemmän ottamaan vastuuta asiakkaista ja tiimistä.  

Jokaisessa aulakohteessa on myös tehtävä- ja kohdekohtainen kansio, jossa on ohjeita erilaisiin käytäntöihin ja järjestelmiin liittyen.  Aulapalvelutehtävissä pärjää ennen kaikkea oikeanlaisella asenteella. ”Asiakaspalveluasenne ja osaaminen ratkaisevat. Paljon puhutaan ns. can do -asenteesta, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että asioita ei jätetä kesken. Kesätyöntekijän ei tarvitse, eikä hän voi edes osatakaan heti kaikkea. Jos asiakkaalle ei osaa vastata, tiedot tulee ottaa ylös, minkä jälkeen neuvoa voi kysyä toisilta kollegoilta tai esimieheltä.” 

Tiina innostaa asiakaspalvelutehtävistä kiinnostuneita hakemaan aulapalveluiden kesätyöpaikkaa ja muistuttaa samalla, että kesätyöpaikka voi poikia tuntitöitä opintojen oheen tai vaikka pidemmän uran Coorissa. 

 

”Kokin työ oli haaveammattini lapsesta asti, ja työskentelinkin alalla vuosia. Minusta alkoi kuitenkin tuntua, että haluan ihmisläheisempään tehtävään ja hetken taukoa lihapullien pyörittelystä.”  

Kirsi huomasi Coorin kesätyöpaikkailmoituksen lehdessä ja soitti heti ilmoituksessa mainitulle esimiehelle. Valitettavasti esimiehellä oli huonoja uutisia – kaikki kesätyöpaikat oli jo täytetty. 

Viikkoa myöhemmin Kirsi sai kuitenkin mukavan puhelun. Esimies ilmoitti, että kesätöitä löytyisikin vielä. Haastattelu oli seuraavana päivänä, ja sitä seuraavana päivänä Kirsi aloittikin jo kesätyössään siivoojana. Kirsi piti työstään ja sai asiakkailta kiitosta.  

Muutaman vuoden siivoojan tehtävässä toimittuaan Kirsi sai puhelun. 

”Esimies soitti ja pyysi minua käymään toimistolla. Mietin siinä, mitähän tämä nyt on. Toimistolla esimies ehdotti, että siirtyisin palveluohjaajan tehtävään. Emmin tehtävän vastaanottoa, mutta esimieheni vakuutti minulle, että pärjäisin hyvin tehtävässä. 

Kirsi teki useamman vuoden palveluohjaajan töitä ja alkoi pikkuhiljaa saamaan lisävastuuta.  

”Tuurasin palvelupäällikkö Hannaa loma-aikoina ja opin koko ajan lisää esimiestehtävistä. Kolme vuotta sitten aloitin Kuopiossa palveluesimiehenä. Koen, että olen aina saanut hyvin mahdollisuuksia edetä urallani Coorilla. Olen pitänyt siitä, että kun tulee muutoksia tai vaikka jonkin uuden järjestelmän käyttöönotto, niin tukena on erilaisia webinaareja ja koulutuksia. Lisäksi Coorissa on aina apua saatavilla esimiehiltä, kollegoilta ja tukitoiminnoilta.” 

Mitä Kirsi odottaa kesätyöntekijöiltä? 

”Meillä on ollut ihan mahtavia kesätyöntekijöitä aikaisempinakin vuosinaReippaus ja avoin mieli työtä kohtaan ovat tärkeimmät asiat. Tämä on pääsääntöisesti siistiä sisätyötä ja meillä on täällä ihan todella huippu porukka, jonka kanssa on kiva työskennellä.” 

Siivouksen kesätyöistä voi myös hyvin jatkaa syksyllä joko opintoihin oheen sopivalla sopimuksella tai vaikka viettämään välivuotta.  

”Päivääkään en ole katunut, että lähdin siivoustöihin.