Kiinteistöhuolto

Ulkoalueiden hoito

Huolehdimme, että kiinteistöjen ulkoalueet, kuten viherrakenteet, päällysrakenteet, aluevarusteet ja ulkopuoliset rakenteet ovat turvalliset, viihtyisät ja asianmukaisessa kunnossa.

Ota yhteyttä
Ulkoalueiden hoito kuva

Kiinteistöhuollon tulevaisuus 

Tutustu kolmeen kiinteistöhuollon tulevaisuutta muovaavaan trendiin - näin varmistamme fiksut, turvalliset ja vastuulliset kiinteistöt myös tulevaisuudessa.  


Kiinteistöhuollon ammattitaitoa

Edustavia ja turvallisia ulkoalueita

Varmistamme, että kiinteistön piha-alueet pidetään hyvässä kunnossa säännöllisellä hoidolla. Huolellinen ulkoalueiden hoito takaa kiinteistöjen piha-alueiden viihtyisyyden, turvallisuuden ja toimivuuden kaikille käyttäjille. Hyvin hoidetut pihat ja ulkoalueet luovat iloa ja viihtyisyyttä sekä kiinteistöjen asukkaille että kiinteistössä vieraileville. 

Talvikaudella tehtäviä ulkoaluetöitä ovat hiekoitukset, lumenpoisto ja muut ulkoalueiden kausityöt. Kesäkaudella huolehdimme piha-alueiden kunnossapidosta sekä viheralueiden hoidosta. Suunnittelemme asiakkaillemme laadukkaat ja asianmukaiset viherratkaisut. Viher- ja puutarhuripalveluihimme kuuluvat esimerkiksi viheralueiden hoito ja tarvittavat kausityöt, olemassa olevien istutusalueiden kunnostus, uusien istutusalueiden suunnittelu ja hoito sekä erilaiset suunnittelu- ja muut kunnossapitotyöt.

Säännöllinen ulkoalueiden hoito pitää kiinteistönne edustavina ja kutsuvina.

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtajaOletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? 

Etsimme kekseliäitä ja oma-aloitteisia ihmisiä, jotka haluavat luoda kestävämpää maailmaa, kehittää palveluitamme ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.