Kiinteistön energiankulutuksen optimointiin – Coor SmartEnergy

Kiinteistöt ovat iso energiankuluttaja globaalisti. Kiinteistöissä on usein myös käytössä vanhentuneita laitteita ja järjestelmiä, jotka eivät ole erityisen energiatehokkaita. Coor SmartEnergyn avulla voidaan kerätä tietoa kiinteistön energiankulutuksesta ja analysoida sitä energiankulutuksen optimoimiseksi.

Ota yhteyttä
Utsiden av et kontorbygg

Tämänhetkiset tarpeet

Kiinteistöjen tämänhetkinen energiankulutus ei ole kestävällä pohjalla.

Kiinteistöt vastaavat 35 prosentista kaikesta energiankulutuksesta sekä 40 prosentista suorista ja epäsuorista hiilidioksidipäästöistä. Lisäksi niin energiantarve kuin myös siihen liittyvät kustannukset ovat jatkuvassa kasvussa.

Tämänhetkinen tilanne ei ole kestävällä pohjalla – ei taloudellisesti eikä ympäristönkään kannalta. Monet kiinteistöt ovat vanhentuneita, eikä niissä ole käytössä moderneja työkaluja energiankulutuksen optimoimiseksi.

Kiinteistön energiankulutusta voidaan vähentää merkittävästi

Energiankulutuksen muutos lähtee siitä, että saatavilla on totuudenmukaista tietoa tämänhetkisestä energiankulutuksesta. Lisäksi tarvitaan ammattitaitoa tiedon analysointiin ja parannusehdotusten tekemiseen.

Älykkäät ratkaisut

Coor SmartEnergy on kokonaisratkaisu energiakulutuksen mittaamiseen ja optimointiin.

Palveluu koostuu fyysisistä mittausantureista sekä analysointiohjelmistosta. Tiedot esitetään yhteenvetona, ja ne ovat helposti käytettävissä niin jatkoanalysointiin kuin avainlukujen raportointiinkin.  

Kun kiinteistön energiankulutusta seurataan jatkuvasti, poikkeamat havaitaan välittömästi. Coorin SmartEnergy on kustannustehokas ratkaisu kiinteistön älykkääseen energiankäytön seurantaan. Palvelu tarjoaa tiedon siitä, missä ja miten energiaa kuluu ja sen avulla voidaan tehdä oikeita päätöksiä energiankulutuksen pienentämiseksi.

Coor SmartEnergy lyhyesti

Coor SmartEnergyn avulla

  • kiinteistön hiilijalanjälkeä voidaa pienentää
  • voidaan tunnistaa toimenpiteitä, joilla voidaan vähentää energiankulutusta
  • saadaan välittömästi kattava katsaus kiinteistön energiankulutuksesta
  • huoltotoimenpiteitä voidaan tehdä proaktiivisesti, jolloin ongelmiin voidaan puuttua jo ennen kuin ne kasvavat isoiksi ja kalliiksi.

 

 

Osa SmartBuilding-konseptiamme

Innovatiiviset ratkaisut vastuullisiin kiinteistöihin

SmartBuilding-konseptimme alle on kerätty palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme työskentelemään pitkäjänteisesti kiinteistöjen vastuullisuuden edistämiseksi. Coor SmartBuilding vähentää kiinteistön energiankulutusta ja lisää sen elinikää sekä kiinteistön käyttäjien hyvinvointia.

 

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää innovaatioista!

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtaja