Työn hakeminen

Tavoitteenamme on tehokas ja selkeä rekrytointiprosessi, jonka keskiössä on hakijakokemus. Prosessi vaihtelee haettavan tehtävän mukaan.

Kiinteistönhoitaja pora kädessä

Hakemus 

Kaikki avoimet työpaikkamme löydät täältä.  

Pyrimme siihen, että hakeminen olisi mahdollisimman helppoa. Ansioluettelo ja hakukirje eivät ole aina pakollisia liitteitä. Kun toivomme sinulta näitä dokumentteja, kerromme siitä erikseen työpaikkailmoituksessa.  

Pidäthän silmällä myös sähköpostisi roskakoria, etteivät meiltä tulevat viestit mene sinulta vahingossa ohi.  

Emme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse tietoturvasyistä sekä siksi, että haluamme varmistaa oikea-aikaisen viestinnän rekrytointiprosessista jokaiselle hakijalle. 

Hakuaika 

Työpaikkailmoituksemme ovat pääsääntöisesti auki kaksi viikkoa. Käsittelemme hakemuksia usein jo hakuaikana. Tavoitteenamme on ilmoittaa kaikille hakijoille rekrytointiprosessin jatkosta viimeistään kaksi viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen. 

Hakemusten käsittely  

Valitsemme työhaastatteluun hakijat niiden hakijoiden joukosta, joilla on tehtävään sopiva osaaminen ja koulutus. Pyrimme jokaisessa työpaikkailmoituksessa kuvaamaan tehtävässä tarvittavia taitoja mahdollisimman tarkasti. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoa tehtävästä työpaikkailmoituksessa mainitulta henkilöltä.  

Haastattelu 

Esihenkilömme haastattelevat tehtävään työhakemuksen perusteella sopivimmat henkilöt. Tehtävästä riippuen rekrytointiprosessiin kuuluu yksi tai useampi haastattelu. 

Työhaastattelut voidaan toteuttaa paikan päällä toimistoillamme tai etänä. 

Referenssit 

Tarkastamme tehtävään valitun henkilön referenssin. Asiantuntija- ja esihenkilötehtäviin valituilta odotamme ainakin kahta suosittelijaa, joista ainakin toinen on toiminut hakijan esihenkilönä.  

Hakijapalaute 

Meitä coorilaisia yhdistää halu kehittää ja kehittyä. Työskentelemme parantaaksemme hakijakokemustamme. Hakijat saavat sähköpostiinsa kyselyn, jonka avulla he voivat antaa meille anonyymisti palautetta hakuprosessista.