Haku

Kiinteistöpalveluita erilaisiin tarpeisiin

Coorilla on yhtenä Pohjoismaiden johtavista kiinteistöpalveluiden toimittajista markkinoiden laajin tarjonta. Meillä on huippuasiantuntemusta yli sadasta tukipalvelusta, joita kehitetään, parannetaan ja mukautetaan jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Coorin palvelut

Kiinteistöpalvelut Suomessa 

Palveluillemme on yhteistä se, että ne tuotetaan asiakkaiden tiloissa ja kiinteistöissä. Yhteisillä prosesseilla varmistamme sen, että työskentely on järjestelmällistä ja hallittua. Asiakkaillemme tämä näkyy turvallisina, tehokkaina ja vastuullisina ratkaisuina, jotka lisäävät tuottavuutta ja vetovoimaa.

Coorin tarjonta

  • Kiinteistöpalvelualan kokonaisratkaisut
  • Läheinen yhteistyö, jossa kehitetään asiakkaan tarpeiden ja edellytysten mukaisia optimaalisia ratkaisuja
  • Asiakaslähtöisyys – asiakkaat ovat suurin voimavaramme
  • Räätälöitävyys
  • Kustannustehokkaat palvelut, joissa kokomme mahdollistaa edulliset hinnat laadusta tai työehdoista tinkimättä
  • Kiinteistöpalveluita valtakunnallisesti Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa

Kiinteistöpalveluita Suomessa ja kaikissa Pohjoismaissa

Coor tekee yhteistyötä lukuisten asiakkaiden kanssa yksityisellä ja julkisella sektorilla. Yhdistelemme eri palvelualueiden osaamista ja johdamme tukipalvelukokonaisuuksia järjestelmällisesti. Tästä meillä on dokumentoitua kokemusta: yhdelläkään muulla pohjoismaisella tai suomalaisella kiinteistöpalveluyhtiöllä ei ole niin paljon kiinteistöpalvelualan vaativia kokonaistoimeksiantoja kuin Coorilla.

Coor erottuu muista yhtiöistä sillä, että olemme sitoutuneet toimintamme ja palveluidemme jatkuvaan parantamiseen. Meillä on vahva parannuskulttuuri ja järjestelmällinen innovointiprosessi.

Otamme suuren vastuun toimittamistamme palveluista sekä niiden sosiaalista ja ympäristövaikutuksista. Ympäristökuormituksen vähentämiseksi olemme kehittäneet oman Coor Green Services -arviointityökalun, jonka avulla käymme asiakkaiden kanssa vuoropuhelua tulevista ympäristöparannuksista. 

Hyödynnämme myös nykytekniikan tarjoamia mahdollisuuksia. Coorin suosituimmat uuteen tekniikkaan perustuvat ratkaisut on koottu Smart Solutions -tuoteperheeksi.

Tarjontamme kattaa kaikki palvelut, joita toimitilojen tai kiinteistöjen tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan, jotta energian voisi käyttää ydintoimintaan tilojen ja tukipalveluiden sijasta. 

Kiinteistöpalveluiden kokonaistoimittaja

Coor parantaa tarjontaansa ja kehittää palveluitaan jatkuvasti, jotta asiakkailla olisi käytössään markkinoiden parhaat palvelut. Coorin tarjoaman kokonaispalveluratkaisun etuna on se, että saat kaikki palvelut samalta yritykseltä. Se tulee edullisemmaksi kuin palveluiden hankkiminen yksitellen sieltä täältä. Kokonaisratkaisun muita etuja ovat palveluiden laadukkuus, entistä parempi valvonta ja yksi yhteyshenkilö kaikille palveluille.

Coorilla on kattava kiinteistöpalvelutarjonta, jota täydennetään tarvittaessa erikoistuneiden alihankkijoiden palveluilla. Tämä tekee Coorista yhden markkinoiden joustavimmista toimijoista ja yhteistyökumppanin, joka suoriutuu kaikentyyppisistä kiinteistöpalveluista.

Haluatko kuulla lisää? Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme ja osaamisestamme.

Lediga tjänster | Coor Service Management

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.