Kiinteistöpalveluita erilaisiin tarpeisiin

Yhtenä Pohjoismaiden johtavista kiinteistöpalveluiden toimittajista luomme Pohjoismaiden parhaimpia työympäristöjä – fiksuja, vastuullisia ja viihtyisiä. Asiakkaanamme voitte keskittyä omaan ydintoimintaanne ja me huolehdimme kaikesta muusta.

Ota yhteyttä
Coorin palvelut

Mitä kiinteistöpalvelut ovat?

Kiinteistöpalveluihin kuuluvat muun muassa kiinteistöhuolto, tekniset palvelut, siivouspalvelut, energianhallintapalvelut, ulkoalueiden hoito sekä aula- ja assistenttipalvelut. Palveluillemme on yhteistä se, että ne tuotetaan asiakkaiden tiloissa ja kiinteistöissä. Yhteisillä prosesseilla varmistamme sen, että työskentely on järjestelmällistä ja hallittua. Asiakkaillemme tämä näkyy turvallisina, tehokkaina ja vastuullisina ratkaisuina, jotka lisäävät tuottavuutta ja vetovoimaa.

Toimitamme kiinteistöpalveluita kaikkialla Pohjoismaissa. Ehkä olet kiinnostunut kokonaispalveluratkaisusta, johon sisältyvät kaikki yrityksesi tukitoiminnot. Tai tarvitset siivouksen kahden viikon välein, luotettavan kiinteistöhuoltokumppanin tai laadukkaan kahvitoimittajan toimistolle? Me hoidamme isot ja pienet palvelutoimitukset – ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan lisää.

Coorin tuottamiin kiinteistöpalveluihin kuuluu muun muassa kiinteistöhuolto, tekniset palvelut, siivouspalvelut, energianhallintapalvelut, ulkoalueiden hoito sekä aula- ja assistenttipalvelut.
Coor hyödyntää nykytekniikan tarjoamia mahdollisuuksia. Coorin suosituimmat uuteen tekniikkaan perustuvat ratkaisut on koottu Smart Solutions -tuoteperheeksi.

Kiinteistöpalvelualan innovaatiot

Teemme yhteistyötä lukuisten asiakkaiden kanssa yksityisellä ja julkisella sektorilla. Olemme sitoutuneet toimintamme ja palveluidemme jatkuvaan parantamiseen. Meillä on vahva parannuskulttuuri ja järjestelmällinen innovointiprosessi.

Hyödynnämme myös nykytekniikan tarjoamia mahdollisuuksia. Suosituimmat uuteen tekniikkaan perustuvat ratkaisumme on koottu Smart Solutions -tuoteperheeksi.

Tarjontamme kattaa kaikki palvelut, joita toimitilojen tai kiinteistöjen tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan, jotta energian voisi käyttää ydintoimintaan tilojen ja tukipalveluiden sijasta. 

Kiinteistöpalveluiden kokonaistoimittaja

Parannamme tarjontaamme ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti, jotta asiakkaillamme olisi käytössään markkinoiden parhaat palvelut. Tarjoamamme kokonaispalveluratkaisun etuna on se, että saat kaikki palvelut samalta yritykseltä. Se tulee edullisemmaksi kuin palveluiden hankkiminen yksitellen sieltä täältä. Kokonaisratkaisun muita etuja ovat palveluiden laadukkuus, entistä parempi valvonta ja yksi yhteyshenkilö kaikille palveluille.

Meillä on kattava kiinteistöpalvelutarjonta, jota täydennämme tarvittaessa erikoistuneiden alihankkijoiden palveluilla. Tämä tekee meistä yhden markkinoiden joustavimmista toimijoista ja yhteistyökumppanin, joka suoriutuu kaikentyyppisistä kiinteistöpalveluista.

Haluatko kuulla lisää? Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme ja osaamisestamme.

Coorin tarjoaman kokonaispalveluratkaisun etuna on se, että saat kaikki palvelut samalta yritykseltä.
Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

Myyntijohtaja

 

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? 

Etsimme kekseliäitä ja oma-aloitteisia ihmisiä, jotka haluavat luoda kestävämpää maailmaa, kehittää palveluitamme ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.