Työ Coorilla

Onko palvelu sinun juttusi? Tervetuloa Coorille!

Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, toivotamme vieraita tervetulleiksi, jaamme postia ja teemme paljon paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Coorissa työskentelee yli 10 000 henkilöä, joilla kaikilla on erilainen tausta ja kokemus mutta myös muutamia yhdistäviä asioita: viihdymme parhaiten työskennellessämme yhdessä, haluamme kehittyä ja haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset. 

Henkilöstö on Coorin tärkein voimavara. Meille on tärkeää, että voimme tarjota miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Coorilla pääset kasvamaan ja kehittymään omassa työssäsi, ja tarjoamme mahdollisuuksia siirtyä urapolulla eteenpäin omien tavoitteiden mukaisesti. 

Katso kaikki avoimet työpaikat tästä ja liity joukkoomme! 

Passion for service. Passion for people.

Tutustu coorilaisiin

On palkitsevaa saavuttaa työssään päivittäin konkreettisia tuloksia. En usko näin olevan kaikissa töissä. Kun tulee puhdasta ja raikasta, sen huomaa heti. Saamme asiakkailtamme paljon positiivista palautetta.

Viihdyn uudessa tehtävässäni siivoojien palveluohjaajana. Työtehtäviini kuuluu muiden siivoojien perehdytys ja ohjaus. Lisäksi tilaan välineet ja suoritan laaduntarkkailua. Tarvittaessa siivoan itse, esimerkiksi sairaustapauksen sattuessa. 

Olen työskennellyt siivousalalla yli kymmenen vuoden ajan. Tulin Cooriin siivoojaksi reilu vuosi sitten, ja olen työskennellyt palveluohjaajana viimeiset neljä kuukautta. Minun lisäkseni tiimissäni työskentelee kuusi siivoojaa. Kollegani ovat mukavia ja motivoituneita, ja meillä on hyvä työilmapiiri. Siivoustyö oli aiemmin raskasta, mutta työvälineet ja -koneet ovat kehittyneet, minkä myötä työstä on tullut paljon kevyempää. 

Minulle tärkeintä on se, että viihdyn työssäni. Päivät ovat vaihtelevia, ja opin koko ajan uutta.

Ensivaikutelman voi antaa vain kerran – siksi vieraiden vastaanotto on erittäin tärkeä asia. Kun aulapalveluhenkilön roolissani tarjoan asiakkaille hyvää palvelua, voin määrittää sävyn koko vierailulle.

Minulle kyse on siitä, että olen aina yhden askeleen edellä – pyrin ennakoimaan asioita ja ylittämään asiakkaan odotukset. Kyse voi olla vaikka siitä, että tiedän iltapäivällä satavan ja tarjoan asiakkaalle lainaksi sateenvarjoa, tai siitä, miten otan vieraat vastaan, kun kokous on myöhässä. 

Olen erittäin sosiaalinen ihminen ja haluan olla mukana kaikessa työpaikalla tapahtuvassa, joten aulapalvelutyö sopii minulle oikein hyvin. Saapuvien vieraiden vastaanottamisen ja heistä huolehtimisen lisäksi työpäiviini kuuluvat muun muassa postin ja sähköpostiviestien vastaanottoa sekä huolenpitoa siitä, että erilaiset tiedustelut päätyvät oikeille henkilöille. Hoidan tarvittaessa myös muita toimitiloja, vastaanottoa ja siivousta koskevia asioita.

Toimin talossa työskentelevien henkilöiden ”yhteyspisteenä”. Jos jokin on vialla tai rikki, henkilökunta tulee usein minun luokseni ilmoittamaan asiasta. Minä huolehdin omalta osaltani siitä, että ongelma hoidetaan kuntoon. Pidän siitä, että aina on jotakin tekemistä, ja voin hyödyntää työssäni oma-aloitteisuuttani. Minulle on myös tärkeää se, että päivät ovat vaihtelevia. Siksi minulle sopii hyvin, että asiat muuttuvat usein ja uskallamme kokeilla uusia ratkaisuja. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että tunnen itseni huomatuksi työyhteisömme jäsenenä. Koen olevani tärkeä. 

Työni LVI-asentajana on ratkoa ongelmia. Kyse voi olla vuotavasta hanasta, kunnostettavasta wc-tilasta tai viallisesta laitteesta. Aiemmin tein töitä yksityishenkilöille, mutta halusin muutosta – halusin olla osa suurempaa kokonaisuutta. 

Työni on ajoittain hektistä, sillä kaiken tulee toimia: rakennuksen huollon ja ylläpidon on toimittava aina. Minulle se sopii, sillä pidän siitä, että saan reilusti vastuuta. Olen tottunut ratkomaan asioita nopeasti. Autamme myös toinen toisiamme. Se tuo turvaa, kun tietää, ettei joudu ratkomaan kaikkea yksin. 

Aiemmissa työpaikoissani huomasin usein, että kehityksessä saatetaan jäädä polkemaan paikoilleen ja päivistä alkaa tulla samanlaisia. Siksi yrityksen on kehityttävä koko ajan, jolloin myös itse voi kehittyä. Haluan, että esimieheni haastaa minua ja tarjoaa haasteita. Sellainen pomo minulla onneksi onkin tällä hetkellä. 

Omassa työssäni parasta on oma esimieheni. Hän uskaltaa ajatella avoimin mielin, ja meillä on mahdollisuus kokeilla ja testata uusia asioita. Samalla hän ymmärtää, mitä olemme tekemässä ja millaisia rajoituksia työhömme kohdistuu. Hän on oikeudenmukainen ja mahdollistaa kehittymisemme niin ihmisinä kuin työyhteisön jäseninä. Hän ymmärtää, että elämässä on muitakin tärkeitä asioita kuin työ. Esimieheni välittää hyvinvoinnistamme ja on kiinnostunut tulevaisuudensuunnitelmistani ja työhön liittyvistä odotuksistani.