Haku

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Vastuullisuus on Coorin toiminnan keskeisiä kulmakiviä. Otamme vastuun omasta toiminnastamme, sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme, ja meillä on selkeät ja mitattavat tavoitteet liiketoiminnallemme.

Coorin vastuullisuuspolitiikka
Vastuullisuus Coorilla

Pitkän tähtäimen tavoitteet kolmella eri osa-alueella

Coor ottaa vastuun toiminnastaan ja sen vaikutuksista ihmisiin, ympäristöön ja yhteiskuntaan ajan saatossa. Asiakkaat, työntekijät, omistajat ja muut asianosaiset voivat luottaa siihen, että Coor toimii ammattimaisella, kannattavalla ja vastuullisella tavalla. 

Coorin toimintaa mitataan kolmella eri osa-alueella: taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti. Haluamme luoda menestystä ilman, että ihmisten ja ympäristön kunnioittamisesta tingitään. Sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät tavoitteemme ovat ihan yhtä tärkeitä kuin liiketoiminnallisetkin tavoitteemme.

Tutustu vuosikertomukseemme ja vastuullisuusraporttiimme.

Tutustu lähemmin Coorin vastuullisuustyön kolmeen eri osa-alueeseen.

SOSIAALINEN VASTUU ➝

YMPÄRISTÖVASTUU ➝

LIIKETOIMINTAVASTUU ➝

YK:n Global Compact

Vastuu alihankkijoista ja toimittajista

Kannamme vastuun myös palveluista, jotka tuotamme alihankkijoidemme avulla. Tämän vuoksi asetamme tiukkoja vaatimuksia alihankkijoillemme ja muille toimittajillemme. Teemme toimittajasopimuksen solmimisen yhteydessä perusteellisen toimittaja-arvioinnin. Lisäksi varmistamme, että alihankkijat pystyvät noudattamaan Coorin ympäristöperiaatteita. Olemme laatineet toimittajille oman Code of Conductin, ja edellytämme toimittajiltamme Luotettava Kumppani -palvelun käyttöä. Palveluntoimituksen arviointeja tehdään myös sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen sen varmistamiseksi, että alkuperäisiä vaatimuksia noudatetaan. 

LUE LISÄÄ TOIMITTAJAYHTEISTYÖSTÄMME ➝

Coor sitoutuu Net-Zero-tavoitteeseen

LUE LISÄÄ

Coorille Parasta puhtautta -vastuullisuusdiplomi

LUE LISÄÄ 

Coorin ajoneuvot sähkökäyttöisiksi

LUE LISÄÄ ➝

Coorin ilmastotavoitteille Science Based Targets -hyväksyntä. 

LUE LISÄÄ ➝