Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Tietoa Coorista

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia, joka tarjoaa kaikki ne palvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin hyvä ja tehokas toiminta edellyttää.

Vuosikertomuksemme

Coorilla on erikoisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalveluissa, kiinteistöpalveluissa ja strategisessa neuvonnassa. Asiakkainamme on erikokoisia yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita. Liikevaihto on noin 905 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 8 900 (31.3.2020).

Palvelukokonaisuuksien räätälöinti

Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Sopimukseen voi sisältyä yhden yksittäisen palvelun toimitus (esimerkiksi siivous tai aulapalvelut), tai sopimus voi muodostua usean eri palvelun sisältävästä kokonaispalveluratkaisusta. Monipuoliseen ja laajaan palveluvalikoimaamme sisältyy kymmeniä erilaisia palveluja, kuten aulapalvelut, siivouspalvelut, postituspalvelut, kiinteistöhoito ja kiinteistöhoidon tekniset palvelut. Yhdistämällä osaamisemme eri palvelualueilta voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia, tehokkaita ja joustavia palveluratkaisuja. Kutsumme sitä älykkääksi palveluksi – SERVICE with IQ.

Markkina-alueena Pohjoismaat

Coorilla on toimintaa pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Suurin markkina-alue on Ruotsi, jonka liiketoiminnan (sisältää liiketoiminnan Belgiassa) osuus nettoliikevaihdosta on 51 %. Norjan osuus nettoliikevaihdosta on 22 %, Tanskan 20 % ja Suomen 7 % (30.9.2020).