Tietoa Coorista

Tietoa Coorista

Coor on yksi Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia, joka tarjoaa kaikki ne palvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin hyvä ja tehokas toiminta edellyttää.

Coorilla on erikoisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Asiakkainamme on erikokoisia yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita. Liikevaihto on noin 905 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 8 900 (31.3.2020).

Palvelukokonaisuuksien räätälöinti

Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Sopimukseen voi sisältyä yhden yksittäisen palvelun toimitus (esim. siivous tai aulapalvelut), tai sopimus voi muodostua usean eri palvelun sisältävästä kokonaispalveluratkaisusta. Monipuolinen ja laaja palveluvalikoimamme sisältyy kymmeniä erilaisia palveluja, kuten aulapalvelut, siivouspalvelut, postituspalvelut, kiinteistöhoito ja kiinteistöhoidon tekniset palvelut. Yhdistämällä osaamisemme eri palvelualueilta voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia, tehokkaita ja joustavia palveluratkaisuja. Kutsumme sitä älykkääksi palveluksi – SERVICE with IQ.

Katso, miten Coorin palveluntoimitus on kuvattu vuosikertomuksessamme.

Markkina-alueena Pohjoismaat

Coorilla on toimintaa pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Suurin markkina-alue on Ruotsi, jonka liiketoiminnan (sis. liiketoiminnan Belgiassa) osuus nettoliikevaihdosta on 51 %. Norjan osuus nettoliikevaihdosta on 22 %, Tanskan 20 % ja Suomen 7 % (30.9.2020).