Haku

Vastuullista kiinteistöhuoltoa

Olemme joustava yhteistyökumppani kiinteistöjen hoidossa ja huolehdimme kiinteistöjen arvosta koko elinkaaren ajan. Pitkä kokemuksemme ja laaja osaamisemme varmistavat, että kiinteistöt ovat hyvissä käsissä. Työhönsä sitoutunut henkilöstö ja modernit tekniset ratkaisut takaavat sen, että tarjoamamme kiinteistöhuolto, tekninen huolto ja energianeuvonta on laadukasta ja kustannustehokasta.

Ota yhteyttä
Kiinteistöhuolto Coorissa

 

 

Kiinteistöhuolto Coor

YMMÄRRÄMME TARPEENNE

Kiinteistöhuolto osana kiinteistön elinkaaren hallintaa

Työhönsä sitoutunut henkilöstö ja modernit tekniset ratkaisut takaavat sen, että tarjoamamme kiinteistöhuolto, tekninen huolto ja energianeuvonta on laadukasta ja kustannustehokasta. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, jotta asiakkaamme voisivat keskittyä kiinteistöasioiden sijasta omaan ydintoimintaansa.

Meillä on markkinoiden johtavaa osaamista kiinteistöjen ylläpitotehtävistä sekä teknisestä huollosta. Palveluntoimitukseen voidaan sisällyttää ilmastointijärjestelmän määräaikaistarkastuksia, palotarkastuksia ja muita viranomais- ja kuntotarkastuksia. Autamme asiakkaitamme myös kiinteistön kunnossapito- ja elinkaarisuunnitelman laatimisessa.

luomme arvoa

Edistyksellistä teknistä kiinteistöhuoltoa

Kiinteistöhuoltoon ja tekniseen kiinteistöhuoltoon sisältyy kiinteistöjen ja niiden tekniikan (kuten hissien, porttien ja kiinteistöteknisten järjestelmien) valvonta, hoito sekä ennakoiva ja korjaava kunnossapito, ml. päivystys ja valmius. Lisäksi voimme ottaa vastuun arkistojen, piirustuksien, avaimien ja kulkukorttien hallinnasta. Vastaamme myös istutusten, ulkoalueiden ja muiden viheralueiden valvonnasta, hoidosta ja kunnossapidosta, lumenpoistosta sekä teiden, jalkakäytävien ja kattojen liukkaudentorjunnasta.

Markkinat kehittyvät nopeasti, ja seuraamme kehitystä jatkuvasti. Käytämme kiinteistöhuollossa moderneja teknisiä ja järjestelmäratkaisuja, kuten kiinteistökohtaista kunnossapitojärjestelmää, anturijärjestelmää, robotteja ja älykoptereita. Kopterit auttavat kiinteistönhoitajiamme tekemään esimerkiksi kattojen, julkisivujen ja savupiippujen kuntotarkastuksia. Tekniikka säästää aikaa, parantaa tietopohjaa ja ehkäisee tapaturmia. Pyrimme lisäksi koko ajan tehostamaan työskentelyä automatisoimalla sisäisiä prosesseja ja työnkulkuja, mikä parantaa myös palaute- ja seurantakäytäntöjä.  

Kiinteistöhuolto
Kiinteistöhuolto laadukkaasti

PASSION FOR PEOPLE

Syvällistä kiinteistöhuolto-osaamista

Kiinteistöhuollon tehtävistä vastaavat pääasiassa omat työntekijämme, joiden vastuulla on tietty kohde tai tietyn maantieteellisen alueen kiinteistöt. Siten meillä on hyvä tietämys hallinnoimistamme kiinteistöistä ja lyhyt vasteaika vikatilanteissa. Tarpeen mukaan vahvistamme paikallista organisaatiota ulkopuolisilla asiantuntijoilla ja yhteistyöjumppaneilla. Kokonaisuus pysyy tarkasti hallinnassa, koska hyödynnämme mahdollisimman paljon organisaation sisäistä osaamista. 

Noudatamme kiinteistöhuoltosopimuksen käynnistysvaiheessa vakiintunutta konseptia, joka kattaa kaikki palveluntoimituksen ydinalueet. Perehdymme kiinteistöhuollon sopimuskohteen rakenteeseen ja kuntoon, jotta huolto- ja kunnossapitosuunnitelmat saadaan nopeasti kohdalleen. Tarkastelemme kiinteistöhuoltokohteita aina elinkaarinäkökulmasta.

Kaikki kiinteistöt ja laitteet sekä niihin liittyvät huolto- ja kunnossapitotoimenpiteet tallennetaan järjestelmään, joka mahdollistaa työmääräinten tehokkaan hallinnan ja seurannan. Näin takaamme kiinteistöhuollon tehokkaan kokonaissuunnittelun ja laadukkaan toteutuksen. Samalla karttuu tietoperusta, jonka pohjalta voimme järjestelmällisesti analysoida ja seurata tärkeitä tunnuslukuja.

Energiaseuranta ja etävalvonta

Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja optimoimaan sisäisiä prosessejamme, jotta luonnonvarojen ja energian kulutus olisi mahdollisimman tehokasta. Vastaavia palveluita tarjoamme myös kiinteistöjen omistajille. Energiankulutuksen vähentäminen on selkeä ympäristöteko, mutta se kannattaa myös taloudellisesti.

Oikeanlaisella suunnittelulla ja optimoinnilla voidaan pienentää useimpien kiinteistöjen energiankulutusta noin 20 %, ja samalla vähenee ympäristökuormitus. Huomattavia säästöjä syntyy usein jo kiinteistön nykyisiä järjestelmiä optimoimalla. Kun hankit meiltä energiaseuranta- ja etävalvontapalvelut, saat pitkän aikavälin vastuullisen yhteistyökumppanin, joka huolehtii sekä asiakkaan että ympäristön edusta.

Lue lisää energiapalveluistamme ➝

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtaja

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.

Haluatko kuulla lisää kiinteistöhuollosta? 

Ota yhteyttä