Haku

Assistenttipalvelut helpottamaan yrityksien arkea

Assistenttipalveluumme kuuluvat erilaiset avustavat toimistotehtävät sopimuksen mukaan. Tehtävänimikkeenä voi olla esimerkiksi toimistoassistentti, talousassistentti, taloushallinnon assistentti tai markkinointi- ja myyntiassistentti.

OTA YHTEYTTÄ

Assistentit osana viihtyisää työympäristöä

Palvelu, joka toimii hyvin ja on räätälöity asiakkaan tarpeisiin parantaa työpaikan viihtyvyyttä ja työntekijöiden tehokkuutta. Nykypäivän etätyöskentelykulttuurin takia täytyy toimistoympäristöjen houkutella työntekijöitä takaisin toimistolle hyvillä palveluilla ja viihtyisällä työympäristöllä. Coorin assistenttipalvelut auttavat viihtyisän ja toimivan työympäristön kehittämisessä.

Assistenttipalvelu voi toimistoassistentin osalta sisältää esimerkiksi sopimusten hallinnointia ja sopimusarkiston ylläpitoa, postinkäsittelytehtäviä, tilaustenhallintaa, puhelinvaihteen hoitamista, yhteydenpitoa palkanlaskentaan ja kirjanpitäjään, avustavia henkilöstöhallinnon ja yleishallinnon tehtäviä. Toimistoassistentti avustaa hallinnollisissa tehtävissä sekä vastaa erilaisista  koordinointi- ja järjestelytehtävistä.
 
Talousassistentin tehtäviin voivat puolestaan sisältyä esimerkiksi erilaiset kirjanpitoa avustavat tehtävät, matkalaskujen käsittely, ostolaskujen avaaminen ja lajittelu sekä skannaaminen ja kirjaaminen asiakkaan järjestelmään. Talousassistentin vastulla voivat lisäksi olla erilaiset arkistointitehtävät, epäselvien laskujen tietojen selvittäminen sekä muut taloushallintoa tukevat tehtävät.
 
Markkinointi- ja myyntiassistentin tehtäviin voivat sisältyä esimerkiksi asiakastilaisuuksien järjestelyissä avustaminen, postitustehtävät, asiakasrekisterien ylläpito, matkavaraukset, liikelahjojen tilaaminen sekä muut myyntiä ja markkinointia tukevat tehtävät. Muita mahdollisia tehtäviä voivat lisäksi olla toimitilojen järjestyksestä huolehtiminen, hankinnat toimistolle, yrityksen johtoa avustavat tehtävät, tilavaraukset sekä esimerkiksi rekrytointia tukevat tehtävät.
Coorin tuottamiin kiinteistöpalveluihin kuuluu muun muassa kiinteistöhuolto, tekniset palvelut, siivouspalvelut, energianhallintapalvelut, ulkoalueiden hoito sekä aula- ja assistenttipalvelut.

Haluatko kuulla lisää assistenttipalveluistamme?

OTA YHTEYTTÄ