Haku

Assistenttipalvelut

Assistenttipalveluumme kuuluvat erilaiset avustavat toimistotehtävät sopimuksen mukaan. Tehtävänimikkeenä voi olla esimerkiksi toimistoassistentti, talousassistentti, taloushallinnon assistentti tai markkinointi- ja myyntiassistentti.

Assistenttipalvelu voi toimistoassistentin osalta sisältää esimerkiksi sopimusten hallinnointia ja sopimusarkiston ylläpitoa, postinkäsittelytehtäviä, tilaustenhallintaa, puhelinvaihteen hoitamista, yhteydenpitoa palkanlaskentaan ja kirjanpitäjään, avustavia henkilöstöhallinnon ja yleishallinnon tehtäviä. Toimistoassistentti avustaa hallinnollisissa tehtävissä sekä vastaa erilaisista  koordinointi- ja järjestelytehtävistä. 

Talousassistentin tehtäviin voivat puolestaan sisältyä esimerkiksi erilaiset kirjanpitoa avustavat tehtävät, matkalaskujen käsittely, ostolaskujen avaaminen ja lajittelu sekä skannaaminen ja kirjaaminen asiakkaan järjestelmään. Talousassistentin vastulla voivat lisäksi olla erilaiset arkistointitehtävät, epäselvien laskujen tietojen selvittäminen sekä muut taloushallintoa tukevat tehtävät

Markkinointi- ja myyntiassistentin tehtäviin voivat sisältyä esimerkiksi asiakastilaisuuksien järjestelyissä avustaminen, postitustehtävät, asiakasrekisterien ylläpito, matkavaraukset, liikelahjojen tilaaminen sekä muut myyntiä ja markkinointia tukevat tehtävät. Muita mahdollisia tehtäviä voivat lisäksi olla toimitilojen järjestyksestä huolehtiminen, hankinnat toimistolle, yrityksen johtoa avustavat tehtävät, tilavaraukset sekä esimerkiksi rekrytointia tukevat tehtävät.

Haluatko kuulla lisää, miten voisimme olla avuksi? Täytä alla oleva lomake ja kerro lyhyesti palvelutarpeistanne, niin olemme yhteydessä.

Jan Mäkelä

Jan Mäkelä

myyntijohtaja


Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.