Aula- ja toimistopalvelut

Muut toimitilapalvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluu siivous-, aula-, puhelinvaihde-, arkistointi- ja tilasuunnittelupalvelujen lisäksi myös muita toimitilapalveluita. Tavoitteenamme on luoda turvallisia ja toimivia työympäristöjä asiakkaidemme henkilöstön työpäivän helpottamiseksi.

Ota yhteyttä
Posti- ja tavarapalvelut kuva

Kokonaispalveluratkaisujen tulevaisuus

Aiemmin kiinteistöpalvelut hankittiin yksittäin. IFM (integrated facility management) kokoaa palvelut yhdelle toimittajalle. Katso videolta viisi trendiä, jotka muovaavat alaa. 


Arkistointipalvelut

Arkistointipalvelumme avulla yrityksesi dokumentit säilyvät hyvässä kunnossa vaadittavan lakisääteisen säilytysajan. Arkistointi ei sido yrityksesi resursseja, sillä vastaamme arkistoinnista kokonaisuudessaan. Asiakkaana sinun ei tarvitse vuokrata tai omistaa arkistotiloja. Hoidamme arkistoitavan materiaalin dokumentoinnin, siirron ja varastoinnin alusta loppuun. Suoritamme tarvittaessa jälleenhaut ja teemme ehdotuksen tuhottavista materiaaleista lakisääteisen säilytysajan umpeutuessa. Kaikista arkistomateriaalien tuhoamiseen liittyvistä asioista sovitaan erikseen asiakkaan kanssa. Arkistoitavat materiaalit säilytetään turvallisissa, ympärivuorokautisesti valvotuissa arkistointitiloissa. Tilat ovat koneellisesti ilmastoidut, mikä takaa arkistoitavan materiaalin säilymisen hyvässä kunnossa.

Kahviautomaatit kaikkiin tarpeisiin

Juoma-automaattipalvelumme sisältää kuumajuoma- ja raikasvesiautomaattien toimituksen, huollon ja ylläpidon. Tarjoamme koko palvelupaketin, johon sisältyy oikeanlainen automaatti, laitteen toimitus, huolto ja ylläpito. Valikoimaamme kuuluu sekä suodatinkahvi-, erikoiskahvi-, että raikasvesiautomaatteja. Autamme laitteen sijoituspaikan ja raaka-aineiden valinnassa. Varmistamme, että juoma-automaattien huollot, täydennykset ja materiaalihankinnat toimivat sovitusti.

Viherkasviratkaisut

Meiltä voi vuokrata tai ostaa toimitiloihin viherkasvit. Kasvien hoitopalvelut kuuluvat sopimukseen. Perussopimukseen sisältyvät sovittu määrä kasveja leasingsopimuksella tai ostettuna sekä kasvien hoito; kastelu, lannoitus, pölyjen pyyhkiminen, puhdistus ja leikkaus. Lisäpalveluihin kuuluvat mm. kasvualustan uusiminen, siirrot, suuremmat istutustyöt ja ruukunvaihdot. 

Viikkohedelmät

Toimitamme laadukkaat hedelmät toiveidenne mukaisesti. Viikkohedelmäpalveluun sisältyy hedelmien hankkiminen toiveidenne mukaisesti, niiden toimitus määriteltyyn paikkaan toivomananne ajankohtana sekä esillelaitto.

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

Myyntijohtaja

 

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? 

Etsimme kekseliäitä ja oma-aloitteisia ihmisiä, jotka haluavat luoda kestävämpää maailmaa, kehittää palveluitamme ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

OTA YHTEYTTÄ