Haku

Muut toimitilapalvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluu siivous-, aula-, puhelinvaihde-, arkistointi- ja tilasuunnittelupalvelujen lisäksi myös muita toimitilapalveluita. Tavoitteenamme on luoda turvallisia ja toimivia työympäristöjä asiakkaidemme henkilöstön työpäivän helpottamiseksi.

Toimitilapalvelut

Tarjoamme muun muassa seuraavia asiakaskohtaisesti räätälöityjä toimitilapalveluja:

Juoma-automaattipalvelut

Juoma-automaattipalvelumme sisältää kuumajuoma- ja raikasvesiautomaattien toimituksen, huollon ja ylläpidon. Tarjoamme koko palvelupaketin, johon sisältyy oikeanlainen automaatti, laitteen toimitus, huolto ja ylläpito. Valikoimaamme kuuluu sekä suodatinkahvi-, erikoiskahvi-, että raikasvesiautomaatteja. Autamme laitteen sijoituspaikan ja raaka-aineiden valinnassa. Varmistamme, että juoma-automaattien huollot, täydennykset ja materiaalihankinnat toimivat sovitusti. 

Arkistointipalvelut

Arkistointipalvelumme avulla yrityksesi dokumentit säilyvät hyvässä kunnossa vaadittavan lakisääteisen säilytysajan. Arkistointi ei sido yrityksesi resursseja, sillä vastaamme arkistoinnista kokonaisuudessaan. Asiakkaana sinun ei tarvitse vuokrata tai omistaa arkistotiloja. Hoidamme arkistoitavan materiaalin dokumentoinnin, siirron ja varastoinnin alusta loppuun. Suoritamme tarvittaessa jälleenhaut ja teemme ehdotuksen tuhottavista materiaaleista lakisääteisen säilytysajan umpeutuessa. Kaikista arkistomateriaalien tuhoamiseen liittyvistä asioista sovitaan erikseen asiakkaan kanssa. Arkistoitavat materiaalit säilytetään turvallisissa, ympärivuorokautisesti valvotuissa arkistointitiloissa. Tilat ovat koneellisesti ilmastoidut, mikä takaa arkistoitavan materiaalin säilymisen hyvässä kunnossa.

Postituspalvelut

Postituspalveluumme sisältyvät muun muassa saapuvan ja lähtevän postin päivittäinen käsittely, lehtien ja pakettien vastaanotto ja jakelu sekä saapuvien lähetysten vastaanotto, kirjaaminen ja jakelu. Postituspalvelusopimukseen voi sisältyä myös seuraavia tehtäviä, kuten postin jakelu henkilöittäin, massapostitukset sekä lehtitilausten teko ja lehtikiertojen ylläpito. 

Kopiointi- ja tulostuspalvelut

Teemme sopimuksen mukaan erilaisia kopiointi- ja tulostustöitä. Teemme lisäksi tarvittavan jälkikäsittelyn (mapitus, kuoritus). Tilaamme tarvittaessa myös käyntikortit, kirjekuoret ja muut painotuotteet sopimuksen mukaan.

Monitoimilaitteet ja toimistotarvikkeet

Tarjoamme erilaisia kokonaivaltaisia laiteratkaisuja erilaisiin tulostus- ja kopiointitarpeisiin. Räätälöimme kokonaisratkaisun tulostusympäristön suunnittelusta ylläpitoon. Palvelu sisältää laitehankinnat, laitteiden ylläpidon, käyttäjien kouluttamisen ja käytön ohjaamisen. Huolehdimme lisäksi toimistotarvikkeiden hankinnasta sekä toimistotarvikevaraston täydennyksistä. 

Viherkasviratkaisut

Meiltä voi vuokrata tai ostaa toimitiloihin viherkasvit. Kasvien hoitopalvelut kuuluvat sopimukseen. Perussopimukseen sisältyvät sovittu määrä kasveja leasingsopimuksella tai ostettuna sekä kasvien hoito; kastelu, lannoitus, pölyjen pyyhkiminen, puhdistus ja leikkaus. Lisäpalveluihin kuuluvat mm. kasvualustan uusiminen, siirrot, suuremmat istutustyöt ja ruukunvaihdot. 

Viikkohedelmät

Toimitamme laadukkaat hedelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Viikkohedelmäpalveluun sisältyy hedelmien hankkiminen asiakkaan toiveiden mukaisesti, niiden toimitus määriteltyyn paikkaan asiakkaan toivomana ajankohtana sekä esillelaitto.

 

Jan Mäkelä

Jan Mäkelä

myyntijohtaja


Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.