Haku

Muut toimitilapalvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluu siivous-, aula-, puhelinvaihde-, arkistointi- ja tilasuunnittelupalvelujen lisäksi myös muita toimitilapalveluita. Tavoitteenamme on luoda turvallisia ja toimivia työympäristöjä asiakkaidemme henkilöstön työpäivän helpottamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme muun muassa seuraavia asiakaskohtaisesti räätälöityjä toimitilapalveluja:

 

Arkistointipalvelut

Arkistointipalvelumme avulla yrityksesi dokumentit säilyvät hyvässä kunnossa vaadittavan lakisääteisen säilytysajan. Arkistointi ei sido yrityksesi resursseja, sillä vastaamme arkistoinnista kokonaisuudessaan. Asiakkaana sinun ei tarvitse vuokrata tai omistaa arkistotiloja. Hoidamme arkistoitavan materiaalin dokumentoinnin, siirron ja varastoinnin alusta loppuun. Suoritamme tarvittaessa jälleenhaut ja teemme ehdotuksen tuhottavista materiaaleista lakisääteisen säilytysajan umpeutuessa. Kaikista arkistomateriaalien tuhoamiseen liittyvistä asioista sovitaan erikseen asiakkaan kanssa. Arkistoitavat materiaalit säilytetään turvallisissa, ympärivuorokautisesti valvotuissa arkistointitiloissa. Tilat ovat koneellisesti ilmastoidut, mikä takaa arkistoitavan materiaalin säilymisen hyvässä kunnossa.

Postituspalvelut

Postituspalveluumme sisältyvät muun muassa saapuvan ja lähtevän postin päivittäinen käsittely, lehtien ja pakettien vastaanotto ja jakelu sekä saapuvien lähetysten vastaanotto, kirjaaminen ja jakelu. Postituspalvelusopimukseen voi sisältyä myös seuraavia tehtäviä, kuten postin jakelu henkilöittäin, massapostitukset sekä lehtitilausten teko ja lehtikiertojen ylläpito. 

Kopiointi- ja tulostuspalvelut

Teemme sopimuksen mukaan erilaisia kopiointi- ja tulostustöitä. Teemme lisäksi tarvittavan jälkikäsittelyn (mapitus, kuoritus). Tilaamme tarvittaessa myös käyntikortit, kirjekuoret ja muut painotuotteet sopimuksen mukaan.

Monitoimilaitteet ja toimistotarvikkeet

Tarjoamme erilaisia kokonaivaltaisia laiteratkaisuja erilaisiin tulostus- ja kopiointitarpeisiin. Räätälöimme kokonaisratkaisun tulostusympäristön suunnittelusta ylläpitoon. Palvelu sisältää laitehankinnat, laitteiden ylläpidon, käyttäjien kouluttamisen ja käytön ohjaamisen. Huolehdimme lisäksi toimistotarvikkeiden hankinnasta sekä toimistotarvikevaraston täydennyksistä. 

Juoma-automaattipalvelut

Juoma-automaattipalvelumme sisältää kuumajuoma- ja raikasvesiautomaattien toimituksen, huollon ja ylläpidon. Tarjoamme koko palvelupaketin, johon sisältyy oikeanlainen automaatti, laitteen toimitus, huolto ja ylläpito. Valikoimaamme kuuluu sekä suodatinkahvi-, erikoiskahvi-, että raikasvesiautomaatteja. Autamme laitteen sijoituspaikan ja raaka-aineiden valinnassa. Varmistamme, että juoma-automaattien huollot, täydennykset ja materiaalihankinnat toimivat sovitusti.

. Coorin tarjoaman kokonaispalveluratkaisun etuna on se, että saat kaikki palvelut samalta yritykseltä.

Viherkasviratkaisut

Meiltä voi vuokrata tai ostaa toimitiloihin viherkasvit. Kasvien hoitopalvelut kuuluvat sopimukseen. Perussopimukseen sisältyvät sovittu määrä kasveja leasingsopimuksella tai ostettuna sekä kasvien hoito; kastelu, lannoitus, pölyjen pyyhkiminen, puhdistus ja leikkaus. Lisäpalveluihin kuuluvat mm. kasvualustan uusiminen, siirrot, suuremmat istutustyöt ja ruukunvaihdot. 

Viikkohedelmät

Toimitamme laadukkaat hedelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Viikkohedelmäpalveluun sisältyy hedelmien hankkiminen asiakkaan toiveiden mukaisesti, niiden toimitus määriteltyyn paikkaan asiakkaan toivomana ajankohtana sekä esillelaitto.

Kahvin merkitys työpaikalla on suuri

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

OTA YHTEYTTÄ