Haku

Siivouspalvelut älykkäästi, turvallisesti ja vastuullisesti

Coor tarjoaa siivouspalvelut yrityksille ja organisaatioille kaikkialla Suomessa. Coorilla on resursseja ja osaamista kaikentyyppisten siivouspalvelukokonaisuuksien suunnitteluun, organisointiin, toteutukseen ja kehittämiseen. Vahvuutenamme on ammattitaito ja osaaminen, vastuullisuus ja sitoutuminen siivouspalveluiden tuottamiseen.

Ota yhteyttä
Siivouspalvelut yrityksille
Siivouspalvelut vastuullisesti

Aidosti vastuullinen

Vastuulliset siivouspalvelut 

Coorin asema suurena ja vastuullisena siivouspalvelutoimittajana takaa sen, että asiakkaamme voivat olla turvallisin mielin. Monipuolinen kokemuksemme on poikinut yhtenäiset työskentelymenetelmät ja rutiinit, jotka varmistavat palvelumme laadun ja tehokkuuden.

Coorin toiminnan keskiössä ovat laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusasiat. Koko toimintamme on sertifioitu maailman tunnetuimpien laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusstandardien – ISO 9001:n,  ISO 14001:n ja ISO 45001:n – mukaisesti. Coorilla on laaja kokemus siivouspalvelualan yleisimpien standardien, kuten INSTA 800:n noudattamisesta. Lue lisää INSTA 800:sta 

Coor vähentää aktiivisesti kemikaalien käyttöä edistääkseen sekä henkilöstönsä että asiakkaidensa turvallisuutta ja terveyttä. Kemikaalittomassa siivouksessa käytämme siivousmenetelmiä, jotka ovat turvallisia ihmisille, materiaaleille ja ympäristölle. 

Me Coorissa ymmärrämme, että asiakkaillamme on omat ympäristötavoitteensa ja -vaatimuksensa. Pyrimme toteuttamaan kaikki siivouspalvelut kustannuksia ja ympäristöä säästäen sekä tukemaan siten myös asiakkaidemme ympäristövastuuseen liittyvää toimintaa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja työssä jaksamista panostamalla työssä jaksamiseen ja siivousergonomian parantamiseen.

Lue lisää vastuullisuudesta tästä ➝

Ymmärrämme tarpeenne

Siivouspalvelut yrityksille

Siivouspalvelut sisältävät paljon muutakin kuin siivousta. Siivous on yksi tärkeimmistä palvelualueistamme, joka on mitoitettavissa aina asiakkaan toiminnan ja tarpeiden mukaan. Siivouspalvelualan kehitystä seuraamalla varmistamme sen, että käytössämme on uusimmat, tehokkaimmat ja ekologisimmat siivousmenetelmät, -materiaalit ja -välineet.

Coor on nykyisin yksi Pohjoismaiden suurimmista siivouspalveluyrityksistä, ja palvelutarjontamme kattaa eri tilojen ja pintojen tarpeet. Vastaamme tälläkin hetkellä siivouspalveluista yli 10 miljoonan neliömetrin alueella eri asiakkuuksissamme. Ylläpitosiivouksen lisäksi tarjoamme erikoissiivousta, kuten ikkunanpesua, lattianhoitoa ja peruspesuja. Coorissa työskentelee iso joukko siivouspalveluiden asiantuntijoita sekä konsernitasolla että eri maiden linjaorganisaatioissa.

Toimivien siivouspalveluiden edut

Toimivat siivouspalvelut parantavat tuottavuutta, lisäävät työhyvinvointia ja vähentävät tapaturmariskiä sekä sairauspäivien määrää. Ne parantavat työnantajamielikuvaa ja takaavat vierailijoiden viihtyvyyden. 

Siivouspalvelut yrityksille
Siivouspalvelut valtakunnallisesti

Passion for people

Henkilöstön sitoutuminen laadun takeena

Koska siivouspalvelut toteutetaan pääosin ihmisten toimesta, panostamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvointiin, terveyteen ja viihtyvyyteen. Lähdemme siitä, että työssään viihtyvät työntekijät vaikuttavat suoraan asiakkaidemme työympäristöjen viihtyvyyteen ja asiakastyytyväisyyteen. Kaikilla coorilaisilla on oikeus työehtosopimusten mukaiseen reiluun työhön, hyvään johtamiseen sekä koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Meille on tärkeää varmistaa kaikissa olosuhteissa ammattitaitoiset, vastuulliset ja laadukkaat siivouspalvelut. Tarjoamme henkilöstöllemme tukea ja opastusta sekä jatkuvan kattavan perehdytyksen työhön ja uusimpiin menetelmiin. Coorissa on laaja koulutusohjelma, joka keskittyy muun muassa laatuun, ergonomiaan, asiakaspalveluun ja onnistuneisiin asiakaskohtaamisiin. Coorin oma siivouskonsepti Cleaning the Coor Way sisältää jatkuvaa koulutusta ja opastusta niin asiantuntijoille, työntekijöille kuin esihenkilöillekin. 

Lue lisää Cleaning the Coor Waysta tästä ➝

Miksi valita Coor?

Coorin kokemus, osaaminen sekä vakiintuneet ja toimivat prosessit tekevät meistä luotettavan ja pitkäaikaisen kumppanin. Olemme juuri oikea valinta asiakkaille, jotka kaipaavat palveluntoimittajalta laatua, sitoutumista ja näkemyksiä siivouspalvelujen kehittämiseksi. Siivouspalveluja voidaan joustavasti yhdistää muihin kiinteistöpalveluihin, ja yhdistely mahdollistaa ainutlaatuiset ja asiakaskohtaiset ratkaisut, jotka luovat aitoa lisäarvoa. Asiakkaamme voivat keskittyä asioihin, joissa he ovat oman alansa parhaita.Tarjoamme laadukkaita ja vastuullisia siivouspalveluja niin yrityksille kuin julkiselle sektorille.

Siivousrobotti | Coor

kehittäminen keskiössä

Siivouspalvelun edelläkävijä

Kun valitset Coorin siivouspalvelut, saat aina vastuullisesti tuotettua palvelua, jonka suorittavat ammattitaitoiset, koulutetut siivoojamme. Tarjoamme asiakkaillemme juuri heidän toiminnalleen sopiviksi räätälöidyt palvelukokonaisuudet niin toimistoihin, kauppoihin, teollisuuteen, logistiikkaan kuin muihinkin ympäristöihin.

Puhdistusmenetelmät, kemikaalit, materiaalit, siivousrobotit ja muut tekniset ratkaisut kehittyvät nopeasti. Coor työskentelee aktiivisesti siivouspalvelualan viimeisimpien teknologioiden ja menetelmien parissa.

Esimerkkejä edistyksellisistä innovaatioista, joita hyödynnämme laajalti:

  • Kemikaaliton siivous
  • Digitaalinen järjestelmät ja ratkaisut
  • Siivousrobotit
  • Siivouskoneet
  • Anturit

Lue lisää Coorin innovaatioista ➝

 

Olemme avuksi kaikissa siivouspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtaja

 

 

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.

Haluatko kuulla lisää siivouspalveluista? 

Ota yhteyttä