Älykästä, turvallista ja vastuullista siivousta

Coorilla on resursseja ja osaamista kaikentyyppisten siivoustoimeksiantojen suunnitteluun, organisointiin, toteutukseen ja kehittämiseen. Vahvuutenamme on ammattitaito, vastuullisuus ja sitoutuneisuus.

Siivous Coorissa

Monipuolinen ja vastuullinen siivousyritys

Yrityssiivous on paljon muutakin kuin pelkkää siivousta. Siivous on yksi suurimmista palvelualueistamme ja osa joustavaa palveluntoimitusta, joka on mitoitettavissa aina asiakkaan toiminnan mukaan. Kehitystä seuraamalla varmistamme sen, että käytössämme on uusimmat ja ekologisimmat menetelmät, materiaalit ja tekniikat.

Coor on nykyisin yksi Pohjoismaiden suurimmista siivousyrityksistä, ja palvelutarjontamme kattaa eri tilojen ja pintojen tarpeet. Toimitamme säännöllisesti siivousta noin 10 miljoonalle neliömetrille sekä useiden eri alojen pienille ja suurille asiakkaille. Ylläpitosiivousta toimitamme lähes aina sopimuspalveluna, minkä lisäksi tarjoamme erikoissiivousta, kuten ikkunanpesua, lattianhoitoa ja peruspesuja. Coorissa työskentelee lukuisia siivousasiantuntijoita sekä konsernitasolla että linjaorganisaatiossa.

Ammattitaitoista ja vastuullista yrityssiivousta

Coorin asema suurena ja vastuullisena palveluntoimittajana takaa sen, että asiakkaamme voivat olla turvallisin mielin. Monivuotinen ja monipuolinen asiakaskokemuksemme on poikinut yhtenäiset työmenetelmät ja rutiinit, jotka varmistavat palvelumme laadun ja tehokkuuden.

Coorin toiminnan keskiössä ovat laatu-, ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasiat. Koko toimintamme on sertifioitu maailman tunnetuimpien laatu- ja ympäristöstandardien – ISO 9001:n ja ISO 14001:n – mukaisesti. Coorilla on laaja kokemus siivousalan yleisimpien standardien noudattamisesta. 

Coor vähentää aktiivisesti kemikaalien käyttöä parantaakseen siivoojiemme ja siten myös asiakkaiden työympäristöä. Kemikaalien vähentäminen mahdollistaa siivousmenetelmät, jotka ovat entistä hellävaraisempia materiaaleille, kalusteille ja ympäristölle. Jokaisen siivousyrityksen tulisi kantaa vastuunsa tästä.

Coorissa ymmärretään, että asiakkaillakin on omat ympäristötavoitteensa ja -vaatimuksensa. Pyrimme toteuttamaan kaikki siivouspalvelut kustannuksia ja ympäristöä säästäen ja tukemaan siten asiakkaidemme ympäristötyötä. Helpotamme myös henkilöstömme arkea kehittämällä ja uudistamalla siivousergonomiaa.

Henkilöstön sitoutuminen laadun takeena

Koska siivous toteutetaan pääosin ihmistyönä, panostamme aktiivisesti henkilöstön sitoutumiseen ja viihtyvyyteen. Lähdemme siitä, että sitoutuneet työntekijät tekevät parempaa jälkeä. Kaikilla coorilaisilla on luonnollisesti oikeus työehtosopimusten mukaiseen työhön sekä koulutukseen, henkilöstötutkimuksiin ja kehityskeskusteluihin.

Coor toimittaa aina ammattitaitoista, vastuullista ja laadukasta yrityssiivousta. Tarjoamme henkilöstölle opastusta ja perehdytyksen ammattitaitoiseen työskentelyyn. Coorissa on laaja koulutusohjelma, joka keskittyy hyvään palveluun ja hyviin asiakaskohtaamisiin. Coorin siivoustoimintaan sisältyy myös erillinen siivouskoulutusohjelma, Coor Cleaning Academy.

Miksi valitsisit Coorin?

Coorin koko, kokemus sekä vakiintuneet ja toimivat prosessit tekevät meistä luotettavan pitkän aikavälin kumppanin. Olemme juuri oikea siivousyritys asiakkaille, jotka kaipaavat palveluntoimittajalta sitoutumista ja kokonaisratkaisuja. Laajan palveluvalikoiman ansiosta meillä on tarjota kiinteistöille koko palvelupaketti. Kiinteistö- ja siivouspalveluiden yhdistely mahdollistaa ainutlaatuiset ja joustavat ratkaisut, jotka luovat lisäarvoa asiakkaille. Huollon ja hoidon sijasta asiakkaat voivat keskittyä ydintoimintaansa.Tarjoamme ammattitaitoista ja vastuullista siivousta niin yrityksille kuin julkiselle sektorille.

Haluatko kuulla lisää, miten voisimme olla avuksi? Täytä alla oleva lomake ja kerro lyhyesti palvelutarpeistanne, niin olemme yhteydessä

Jan Mäkelä | myyntipäällikkö | Coor

Jan Mäkelä

myyntijohtaja


Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

 

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.