Siivouspalvelut

Siivouspalvelut älykkäästi, turvallisesti ja vastuullisesti

Tarjoamme siivouspalvelut yrityksille ja organisaatioille kaikkialla Suomessa. Meillä työskentelee 700 siivoojaa, jotka huolehtivat yli 1,2 miljoonan neliönmetrin siisteydestä. Vahvuutenamme on ammattitaito ja osaaminen, vastuullisuus ja sitoutuminen laadukkaiden ja monipuolisten siivouspalveluiden tuottamiseen.

Ota yhteyttä
Siivouspalvelut yrityksille

Siivouksen tulevaisuus

Katso videolta innovaatioiden johtamisesta Coorilla vastaavan Asbjørg Torpen näkemykset siivouksen tulevaisuudesta. 


Siivouspalvelut vastuullisesti

Aidosti vastuullinen

Vastuulliset siivouspalvelut 

Asemamme suurena ja vastuullisena siivouspalvelutoimittajana takaa sen, että asiakkaamme voivat olla turvallisin mielin. Monipuolinen kokemuksemme on poikinut yhtenäiset työskentelymenetelmät ja rutiinit, jotka varmistavat palvelumme laadun ja tehokkuuden.

Toimintamme keskiössä ovat laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusasiat. Koko toimintamme on sertifioitu maailman tunnetuimpien laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusstandardien – ISO 9001:n,  ISO 14001:n ja ISO 45001:n – mukaisesti. Meillä on laaja kokemus siivouspalvelualan yleisimpien standardien, kuten INSTA 800:n noudattamisesta. Lue lisää INSTA 800:sta 

Vähennämme aktiivisesti kemikaalien käyttöä edistääksemme sekä henkilöstömme että asiakkaidemme turvallisuutta ja terveyttä. Kemikaalittomassa siivouksessa käytämme siivousmenetelmiä, jotka ovat turvallisia ihmisille, materiaaleille ja ympäristölle. 

Me Coorissa ymmärrämme, että asiakkaillamme on omat ympäristötavoitteensa ja -vaatimuksensa. Pyrimme toteuttamaan kaikki siivouspalvelut kustannuksia ja ympäristöä säästäen sekä tukemaan siten myös asiakkaidemme ympäristövastuuseen liittyvää toimintaa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja työssä jaksamista panostamalla työssä jaksamiseen ja siivousergonomian parantamiseen.

Lue lisää vastuullisuudesta tästä ➝

Ymmärrämme tarpeenne

Siivouspalvelut yrityksille

Siivouspalvelut sisältävät paljon muutakin kuin siivousta. Siivous on yksi tärkeimmistä palvelualueistamme, joka on mitoitettavissa aina asiakkaan toiminnan ja tarpeiden mukaan. Siivouspalvelualan kehitystä seuraamalla varmistamme sen, että käytössämme on uusimmat, tehokkaimmat ja ekologisimmat siivousmenetelmät, -materiaalit ja -välineet.

Me olemme nykyisin yksi Pohjoismaiden suurimmista siivouspalveluyrityksistä, ja palvelutarjontamme kattaa eri tilojen ja pintojen tarpeet. Vastaamme tälläkin hetkellä siivouspalveluista yli 10 miljoonan neliömetrin alueella eri asiakkuuksissamme. Ylläpitosiivouksen lisäksi tarjoamme erikoissiivousta, kuten ikkunanpesua, lattianhoitoa ja peruspesuja. Meillä työskentelee iso joukko siivouspalveluiden asiantuntijoita sekä konsernitasolla että eri maiden linjaorganisaatioissa.

Toimivien siivouspalveluiden edut

Toimivat siivouspalvelut parantavat tuottavuutta, lisäävät työhyvinvointia ja vähentävät tapaturmariskiä sekä sairauspäivien määrää. Ne parantavat työnantajamielikuvaa ja takaavat vierailijoiden viihtyvyyden. 

Siivouspalvelut yrityksille
Siivouspalvelut valtakunnallisesti

Passion for people

Henkilöstön sitoutuminen laadun takeena

Koska siivouspalvelut toteutetaan pääosin ihmisten toimesta, panostamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvointiin, terveyteen ja viihtyvyyteen. Lähdemme siitä, että työssään viihtyvät työntekijät vaikuttavat suoraan asiakkaidemme työympäristöjen viihtyvyyteen ja asiakastyytyväisyyteen. Kaikilla coorilaisilla on oikeus työehtosopimusten mukaiseen reiluun työhön, hyvään johtamiseen sekä koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Meille on tärkeää varmistaa kaikissa olosuhteissa ammattitaitoiset, vastuulliset ja laadukkaat siivouspalvelut. Tarjoamme henkilöstöllemme tukea ja opastusta sekä jatkuvan kattavan perehdytyksen työhön ja uusimpiin menetelmiin. Meillä on laaja koulutusohjelma, joka keskittyy muun muassa laatuun, ergonomiaan, asiakaspalveluun ja onnistuneisiin asiakaskohtaamisiin. Coorin oma siivouskonsepti Cleaning the Coor Way sisältää jatkuvaa koulutusta ja opastusta niin asiantuntijoille, työntekijöille kuin esihenkilöillekin. 

Lue lisää Cleaning the Coor Waysta tästä ➝

Miksi valita Coor?

Kokemuksemme, osaamisemme sekä vakiintuneet ja toimivat prosessimme tekevät meistä luotettavan ja pitkäaikaisen kumppanin. Olemme juuri oikea valinta asiakkaille, jotka kaipaavat palveluntoimittajalta laatua, sitoutumista ja näkemyksiä siivouspalvelujen kehittämiseksi. Siivouspalveluja voidaan joustavasti yhdistää muihin kiinteistöpalveluihin, ja yhdistely mahdollistaa ainutlaatuiset ja asiakaskohtaiset ratkaisut, jotka luovat aitoa lisäarvoa. Asiakkaamme voivat keskittyä asioihin, joissa he ovat oman alansa parhaita.Tarjoamme laadukkaita ja vastuullisia siivouspalveluja niin yrityksille kuin julkiselle sektorille.

Siivousrobotti | Coor

Kehittäminen keskiössä

Siivouspalvelun edelläkävijä

Kun valitset Coorin siivouspalvelut, saat aina vastuullisesti tuotettua palvelua, jonka suorittavat ammattitaitoiset, koulutetut siivoojamme. Tarjoamme asiakkaillemme juuri heidän toiminnalleen sopiviksi räätälöidyt palvelukokonaisuudet niin toimistoihin, kauppoihin, teollisuuteen, logistiikkaan kuin muihinkin ympäristöihin.

Puhdistusmenetelmät, kemikaalit, materiaalit, siivousrobotit ja muut tekniset ratkaisut kehittyvät nopeasti. Coor työskentelee aktiivisesti siivouspalvelualan viimeisimpien teknologioiden ja menetelmien parissa.

Esimerkkejä edistyksellisistä innovaatioista, joita hyödynnämme laajalti:

  • Kemikaaliton siivous
  • Digitaalinen järjestelmät ja ratkaisut
  • Siivousrobotit
  • Siivouskoneet
  • Anturit

Lue lisää innovaatioistamme ➝

Kaikki {{category}}

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Olemme avuksi kaikissa siivouspalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

Myyntijohtaja

 

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? 

Etsimme kekseliäitä ja oma-aloitteisia ihmisiä, jotka haluavat luoda kestävämpää maailmaa, kehittää palveluitamme ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

Haluatko kuulla lisää siivouspalveluista? 

Ota yhteyttä