Kiinteistöhuolto

Energiatehokkuutta ja älykästä energianhallintaa

Energiatehokkuus on keskeinen osa yrityksen vastuullisuutta. Energiajohtaminen varmistaa kokonaisvaltaisen energiatehokkuuden parantamisen ja olosuhdeseurannan. Sen avulla saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä sekä vähennetään ilmastokuormitusta. Tarjoamme neuvontaa ja opastusta energiatavoitteiden asettamiseen sekä energiansäästötoimenpiteiden toteutukseen ja seurantaan.

Ota yhteyttä
Energiakeskus Coor

Kiinteistöhuollon tulevaisuus 

Tutustu kolmeen kiinteistöhuollon tulevaisuutta muovaavaan trendiin - näin varmistamme fiksut, turvalliset ja vastuulliset kiinteistöt myös tulevaisuudessa.  


Kumppaninanne energiansäästössä

Vastuullinen energiankäyttö ja laadukkaat sisäilmaolosuhteet

Vastuullinen energiankäyttö hillitsee ilmastonmuutosta. Meillä on markkinoiden johtavaa paikallista ja keskitettyä energia-asiantuntemusta.

Tarjoamme laadukasta energiaosaamista seuraavilla osa-alueilla:

  • strategisten ympäristö-, energia- ja kustannustavoitteiden laatiminen
  • nykyisten järjestelmien energiatehokkuuden parantaminen ympäristö-, kulutus- ja kustannusnäkökulmasta
  • uudiskohteiden strateginen energianeuvonta
  • järjestelmien energiatehokkuuden parantaminen erityishankkeilla
  • järjestelmävikojen tunnistaminen ja korjaaminen
  • energiankulutuksen seuranta ja ympäristövaikutusten raportointi.

Ainutlaatuista tavoitejohdettua energiaoptimointia – parhaat sisäilmaolosuhteet

Energiatyön tehokkuus edellyttää oikeita mittaustuloksia, tilastojen seurantaa, vikojen analysointia ja korjaamista sekä työtapojen, rutiinien ja yhteistyön kehittämistä. Järjestelmällinen energiatyö tarkoittaa sitä, että energianäkökohdat ovat osa kiinteistön investointihankkeita ja huoltoa. Lisäksi tarvitaan kiinteistön energiankulutuksen toistuvaa analysointia ja seurantaa.

Optimoimme kiinteistösi toiminnan 

Parasta sisäilmaa - Kyllä kiitos!

Optimized Building -ratkaisumme perustuu kiinteistön dataan, jota kerätään esimerkiksi rakennusautomaatiosta, IoT-laitteista sekä energiamittareista. Tarvittaessa esimerkiksi sisäilmaa varten tietoa voidaan kerätä erillisillä antureilla, jotta mittaus on jatkuvaa. Kiinteistödata käsitellään ja rikastetaan analysointia varten. Yli 150 eri algoritmia etsivät datasta esimerkiksi poikkeamia tai vääriä ohjelmointeja.

Kiinteistökohtaisesti on mahdollista seurata, verrata ja analysoida yksittäisiä mittareita tai sensorikohtaisia datapisteitä. Myös raja-arvot on mahdollista määrittää automaattisille hälytyksillä. Järjestelmä muodostaa kiinteistöhuollolle optimointi- ja kehitysehdotuksia sekä oppii jatkuvasti tekoälyn ja koneoppimisen perusteella.

Asiakkaalle ratkaisu näkyy mm. energiansäästönä ja kiinteistön pidentyneenä elinkaarena. Myös vikakorjaukset ja päivystyskäynnit vähenevät, kun kiinteistöä pidetään kunnossa ennakoivasti.


Coorin Energiakeskus -  Kiinteistöpalveluiden paras kaveri 

Energiatehokkuus on helpoin, edullisin ja ympäristötehokkain tapa vähentää päästöjä. Kulutusta vähentämällä voidaan lisätä kiinteistöjen vetovoimaa. Tarjoamme etähallinta- ja energiaseurantapalveluita osana kiinteistöpalveluita. Energiakeskus on kiinteistöhoitajan paras kaveri, kun on tarve tukea kiinteistöautomaation optimointia ja ongelmaratkaisua.

Laaja tarjontamme kattaa järjestelmällisen energiatyön lisäksi täsmätoimet. Energianeuvontaa voi hankkia erillispalveluna, mutta usein se on myös kiinteistöpalvelujen tai kokonaispalveluratkaisun kiinteä osa.

Kiinteistö- ja energiapalveluiden synergiaedut ovat suuret ja ne kannattaa hyödyntää, jolloin saavutetaan paras mahdollinen hyöty.

Lue lisää kiinteistöpalveluistamme ➝

Innovatiiviset ratkaisut vastuullisiin kiinteistöihin

Autamme kiinteistöjesi vastuullisuudessa

SmartBuildings -konseptimme kokoaa yhteen palvelumme, jolla autamme asiakkaitamme vähentämään kiinteistön energiankulutusta ja lisäämään sen elinikää sekä kiinteistön käyttäjien hyvinvointia.

SmartEnergy  

SmartCharge 

SmartLighting →

SmartClimate 

Hyödynnä asiantuntemuksemme!

Katso videolta, kun kerromme Energiakeskuksen palveluista. Tuemme energiansäästössä ja palvelemme niin uusia kuin elämää nähneitä kiinteistöjä hoivakodeista kauppakeskuksiin. Energiatehokkuuden lisäksi tilojen käyttäjien tyytyväisyys kasvaa. Ota yhteyttä ja hyödynnä osaamisemme!

Kiinnostaako energiansäästö?

Ota yhteyttä, niin kerromme miten voimme auttaa teitä säästämään kustannuksissa ja parantaa tilojenne käyttäjien tyytyväisyyttä. 

Sinulla on merkitys

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? 

Etsimme kekseliäitä ja oma-aloitteisia ihmisiä, jotka haluavat luoda kestävämpää maailmaa, kehittää palveluitamme ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Liity joukkoomme ja tee meistä entistä parempi.

Looking for a job? Check our open positions here