Haku

Energiatehokkuutta ja älykästä energianhallintaa

Energiatehokkuus on keskeinen osa yrityksen vastuullisuutta. Energiajohtaminen varmistaa kokonaisvaltaisen energiatehokkuuden parantamisen ja olosuhdeseurannan. Sen avulla saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä sekä vähennetään ilmastokuormitusta. Coor tarjoaa neuvontaa ja opastusta energiatavoitteiden asettamiseen sekä energiansäästötoimenpiteiden toteutukseen ja seurantaan.

Energiakeskus Coor

Vastuullinen energiankäyttö ja laadukkaat sisäilmaolosuhteet

Vastuullinen energiankäyttö hillitsee ilmastonmuutosta. Coorilla on markkinoiden johtavaa paikallista ja keskitettyä energia-asiantuntemusta.

Tarjoamme laadukasta energiaosaamista seuraavilla osa-alueilla:

  • strategisten ympäristö-, energia- ja kustannustavoitteiden laatiminen
  • nykyisten järjestelmien energiatehokkuuden parantaminen ympäristö-, kulutus- ja kustannusnäkökulmasta
  • uudiskohteiden strateginen energianeuvonta
  • järjestelmien energiatehokkuuden parantaminen erityishankkeilla
  • järjestelmävikojen tunnistaminen ja korjaaminen
  • energiankulutuksen seuranta ja ympäristövaikutusten raportointi.

Ainutlaatuista tavoitejohdettua energiaoptimointia – parhaat sisäilmaolosuhteet

Energiatyön tehokkuus edellyttää oikeita mittaustuloksia, tilastojen seurantaa, vikojen analysointia ja korjaamista sekä työtapojen, rutiinien ja yhteistyön kehittämistä. Järjestelmällinen energiatyö tarkoittaa sitä, että energianäkökohdat ovat osa kiinteistön investointihankkeita ja huoltoa. Lisäksi tarvitaan kiinteistön energiankulutuksen toistuvaa analysointia ja seurantaa.

Parhaat sisäilmaolosuhteet: Coor Optimized Building -ratkaisumme tuo kiinteistöt tilaajan saataville 24/7

Ratkaisu perustuu kiinteistön dataan, jota kerätään esimerkiksi rakennusautomaatiosta, IoT-laitteista sekä energiamittareista. Tarvittaessa esimerkiksi sisäilmaa varten tietoa voidaan kerätä erillisillä antureilla, jotta mittaus on jatkuvaa. Kiinteistödata käsitellään ja rikastetaan analysointia varten. Yli 150 eri algoritmia etsivät datasta esimerkiksi poikkeamia tai vääriä ohjelmointeja.

Kiinteistökohtaisesti on mahdollista seurata, verrata ja analysoida yksittäisiä mittareita tai sensorikohtaisia datapisteitä. Myös raja-arvot on mahdollista määrittää automaattisille hälytyksillä. Järjestelmä muodostaa kiinteistöhuollolle optimointi- ja kehitysehdotuksia sekä oppii jatkuvasti tekoälyn ja koneoppimisen perusteella.

Tilaajalle ratkaisu näkyy mm. energiansäästönä ja kiinteistön pidentyneenä elinkaarena. Myös vikakorjaukset ja päivystyskäynnit vähenevät, kun kiinteistöä  kunnossapidetään ennakoivasti.

Coorin Energiakeskus – kiinteistöpalveluiden paras kaveri

Energiatehokkuus on helpoin, edullisin ja ympäristötehokkain tapa vähentää päästöjä. Kulutusta vähentämällä voidaan lisätä kiinteistöjen vetovoimaa. Tarjoamme etähallinta- ja energiaseurantapalveluita osana kiinteistöpalveluita. Energiakeskus on kiinteistöhoitajan paras kaveri, kun on tarve tukea kiinteistöautomaation optimointia ja ongelmaratkaisua.

Laaja tarjontamme kattaa järjestelmällisen energiatyön lisäksi täsmätoimet. Energianeuvontaa voi hankkia erillispalveluna, mutta usein se on myös kiinteistöpalvelujen tai kokonaispalveluratkaisun kiinteä osa.

Kiinteistö- ja energiapalveluiden synergiaedut ovat suuret ja ne kannattaa hyödyntää, jolloin saavutetaan paras mahdollinen hyöty.

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtaja


Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.