Aula- ja toimistopalvelut

Ammattimaiset puhelinvaihdepalvelut

Palkitut puhelin- ja vaihdepalvelumme parantavat yritysten tavoitettavuutta sekä palvelun laatua. Tarjoamme laadukasta palvelua, lyhyitä vastausaikoja, nykyaikaista tekniikkaa sekä ammattimaisia työntekijöitä.

Ota yhteyttä
Puhelinvaihdepalvelut

Kokonaispalveluratkaisujen tulevaisuus

Aiemmin kiinteistöpalvelut hankittiin yksittäin. IFM (integrated facility management) kokoaa palvelut yhdelle toimittajalle. Katso videolta viisi trendiä, jotka muovaavat alaa. 


Otamme kokonaisvastuun

Puhelinvaihdepalveluun sisältyviä tehtäviä ovat puhelunvälitys normaalina toimistotyöaikana sekä soittopyyntöjen välittäminen. Puhelunvälityspalvelua voidaan tarjota eri kielillä. Puhelinvaihde voi lisäksi hallinnoida puhelinnumeroita ja ylläpitää puhelinluetteloa. Lisäksi puhelinvaihde voi sopimuksen mukaan myös vastata liittymäasioiden koordinoimisesta ja hallinnoinnista.

Puhelinvaihdepalvelumme tukenasi

Asiakaspalvelu on kilpailuetu

Pitkät jonotusajat, katkenneet puhelut sekä puuttuvat taidot, jotka johtavat useaan puhelun yhdistämiskertaan, ovat yleisimpiä valitukseen johtavia tekijöitä. Joskus yrityksen johto ei tiedosta asiakaspalvelun tärkeyttä, tai ei ole ymmärrystä siitä, mitä hyvä asiakaspalvelu on. Myös vanhanaikainen teknologia ja liian vähäiset resurssit aiheuttavat ongelmia asiakaspalvelussa.

Palvelukeskus tukenanne

Palvelukeskuksemme vastaanottaa palvelupyyntöjä ympäri maailman.

Haluatko kuulla lisää puhelinvaihdepalveluista?

OTA YHTEYTTÄ