Coor SmartClimate – paremman sisäilman puolesta

Sisäilman laadulla on suuri merkitys terveydelle ja viihtyvyydelle. Raikkaassa ilmassa ajatus kulkee kirkkaammin ja tuottavuus ei kärsi.

Ota yhteyttä
Förbättra inomhusklimatet Smart Climate | Coor

Arvokasta tietoa antureiden avulla

Työntekijöiden hyvinvointiin ja tehokkuuteen vaikuttavat monet tekijät, kuten äänet, tuoksut ja valot. Coor SmartClimate on palveluvalikoima, jonka osaset parantavat sisäilman laatua eri tavoin. Sisäilmaratkaisut voidaan räätälöidä kaikkiin tarpeisiin sopiviksi. Teemme yhteistyötä valittujen kumppanien kanssa – ja tuloksena on parempi sisäilma työpaikoille.

SmartClimate-järjestelmän antureiden avulla kerätään tietoa sisäilmaolosuhteista. Tiedot analysoidaan, ja niiden perusteella esitetään suositeltavat toimenpiteet sisäilman laadun parantamiseksi.

Anturit mittaavat olosuhteita reaaliajassa

Yanzi Networksin anturit mittaavat muun muassa hiilidioksidia, hiukkaspitoisuutta, lämpötilaa ja ilmankosteutta kiinteistön eri tiloissa. Tiedot esitetään verkkopohjaisessa analysointityökalussa, joka antaa objektiivista tietoa päätöksenteon tueksi. Kaikkea kerättävää tietoa käsitellään luonnollisesti anonyymisti.

Antureita voidaan käyttää kertaluonteiseen analyysiin, jossa voidaan tunnistaa kiinteistöt ja tilat, joissa on huono sisäilma, ja tehdä toimenpiteitä sen parantamiseksi. Ratkaisun koko potentiaali tulee kuitenkin esiin kiinteänä asennuksena, jolloin voidaan huolehtia jatkuvasti laadukkaasta sisäilmasta.

Tehokkaat ja joustavat ilmanpuhdistimet

SmartClimaten LightAir-ilmanpuhdistimet poistavat siitepölyn, pölypunkit, homeitiöt sekä muut vahingolliset hiukkaset. Niitä voidaan käyttää kaikissa toimistoissa tai työpaikoilla, ja saatavilla on niin kattoon asennettava kuin tason päälle asetettavakin ilmanpuhdistin. Laitteita on saatavilla eri kokoisina, ja tason päälle asetettavaa puhdistinta on helppo siirtää tarpeen mukaan eri paikkoihin.

Turvalliset ja tyylikkäät virussiepparit

Tyylikkäät ilmanpuhdistimet ja virussiepparit sopivat kaikkiin toimistoihin ja työpaikoille.

SmartClimaten LightAir-virussiepparit neutraloivat 97 % ilmavälitteisistä viruksista. Puhdas sisäilma lisää työntekijöiden hyvinvointia ja vähentää sairauspoissaoloja, mistä hyötyvät niin työntekijät kuin työnantajakin. Virussiepparit palkittiin kiinteistöpalvelualan vuoden innovaationa vuonna 2020 (IFMA).

Lisätietoa virussiepparista voi lukea Karoliinisen instituutin tutkimuksesta, joka on julkaistu lääketieteellisessä Nature-julkaisussa. Voit lukea artikkelin täältä.

Terveelliset ja raikkaat viherseinät

Viherseinät vähentävät sisäilman hiilidioksidipitoisuutta ja parantavat sisäilman laatua. Ne myös pehmentävät äänimaailmaa ja toimivat tarvittaessa tilanjakajina.

SmartClimaten Naava-viherseiniä on saatavana eri malleissa ja kokoluokissa. Ne vaimentavat ääntä, toimivat tilanjakajina sekä ilmankostuttimina ja raikastavat sisäilmaa. Viherseinät lisäävät työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta sekä luovat rauhallisen ja inspiroivan tunnelman.

Tutustu myös muihin älykkäisiin ratkaisuihimme.

Kaikki {{category}}

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää innovaatioista!

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtaja