Yhteistyö kanssamme

Voiko palvelu olla älykästä? Me Coorissa olemme sitä mieltä, että palvelu parhaimmillaan voi olla älykästä, mikäli palvelun ensisijaisena lähtökohtana on asiakkaan saavuttama lisäarvo.

Coor palvelukumppanina: yhteistyö ja tuki | Coor

Lisäarvoa älykkäällä palvelulla

Yhdistämme laajaan tukipalveluosaamiseemme vahvan palvelulähtöisyyden ja jatkuvan parannustyön. Asiakkaidemme odotukset ja tarpeet vaihtelevat jatkuvasti, joten tehtävänämme on mukauttaa ja kehittää palveluntoimitustamme siten, että se tukee aina optimaalisesti asiakkaiden ydintoimintaa. Näin asiakkaamme saavat lisäarvoa luovia ja joustavia ratkaisuja ja sitä kautta kilpailuetuja. Käytämme tästä nimitystä Service with IQ – kilpailuetuja älykkäillä palveluratkaisuilla.

Palvelu on älykästä silloin, kun yksityisen ja julkisen sektorin toimijoiden palvelutoiminta tehostuu ja asiakkaalta vapautuu aikaa ja rahaa ydintoimintaan. Tämä puolestaan auttaa parantamaan kilpailukykyä

AnnaCarin Grandin, Coorin konsernijohtaja
Ulkoistamisen edut

Ulkoistamisen edut

Yhä useammat yksityisen ja julkisen sektorin toimijat haluavat ulkoistaa palvelutoimintansa ulkopuoliselle palveluntuottajalle. Olemme selvittäneet yleisimmät syyt ulkoistamiselle.

Lue lisää

Miksi Coor on hyvä valinta?

Tehtävänämme on optimoida ja kehittää palveluja asiakkaidemme tarpeiden ja haasteiden pohjalta. Haluamme tuottaa älykkäitä palveluratkaisuja, jotka luovat lisäarvoa ja vahvistavat entisestään asiakkaidemme kilpailukykyä.

Lue lisää

Coor palveluntoimittajana
Coor toimintatavat

Toimintatapamme

Meillä on neljä selkeää painopistealuetta, vahva kokonaisnäkemys ja pitkä kokemus haastavien palveluntoimitusten hallinnasta. Ne takaavat yhdessä joustavan ja kustannustehokkaan palvelun, joka on räätälöity asiakkaan tarpeisiin.

Lue lisää

Yhteistyön aloittaminen

Tehtävänämme on ottaa vastuu asiakkaalle toimitettavien palvelujen tuottamisesta ja kehittämisestä. Monesti tämä tarkoittaa sitä, että otamme haltuun nykyisen palvelutoiminnan, ja henkilöstö siirtyy palvelukseemme vanhoina työntekijöinä.

Lue lisää

Yhteistyön aloittaminen