Haku

Uutiset ja ajankohtaiset asiat

Pyrimme kaikessa viestinnässämme tarkkuuteen, ajankohtaisuuteen ja läpinäkyvyyteen. Uutishuoneesta löydät kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset, julkaisut, oppaat sekä webinaaritallenteet. 

Uutishuone Coor

Coor lyhyesti

Coor on yksi Pohjoismaiden johtavista palveluntoimittajista, jonka markkinaosuus kokonaispalveluratkaisujen toimittajana on noin 36 prosenttia. Yhtiö on erikoistunut johtamaan, kehittämään ja tehostamaan palvelutoimintoja yksityisellä ja julkisella sektorilla Pohjoismaissa. Asiakkaita eri Pohjoismaissa ovat muun muassa ABB, Ericsson, EY, Saab, Skanska, Equinor, Telia ja Varma.

Coor aloitti toimintansa vuonna 1998. Toukokuussa 2015 Coor ilmoitti eriyttävänsä teollisuuspalvelut (Coor Industrial Services) muusta liiketoiminnasta (Coor Service Management Holding AB) ja julkisti aikeensa listautua Tukholman Nasdaq-pörssiin vuoden 2015 toisen vuosineljänneksen aikana. Listautuminen tapahtui kesäkuussa 2015.

Yhtiössä noin 10 000 työntekijää pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 996 miljoonaa euroa (31.12.2021).