Haku

Aulapalvelut

Tarjoamme korkeatasoisia, joustavia ja tasalaatuisia aula- sekä aulavartiointipalveluja. Aulapalveluhenkilöstö ottaa vastaan ja neuvoo asiakkaiden vieraita, hoitaa kulunvalvontaa ja asiakaspalvelutehtäviä sekä vastaanottaa palvelu- ja huoltopyyntöjä. Aulapalveluhenkilömme ovat ammattimaisia ja ystävällisiä asiakaspalvelun ammattilaisia. Aula on yrityksen todellinen käyntikortti.

Aulapalvelut Coorissa

Koska aulapalvelukohteet ovat erilaisia, haluamme löytää kuhunkin kohteeseen parhaiten soveltuvan henkilön, jolla on aina kyseiseen asiakkaan aulapalvelukohteeseen tarvittavat taidot ja ominaisuudet. Aulapalvelukohteessa tarvittava kielitaito ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot ovat perusedellytyksenä aulapalvelu- ja aulavartiointitehtävissä onnistumiselle. 

Aulapalvelutehtävät sisältävät monipuolisen tehtävien kirjon. Siksi aulapalveluhenkilömme ovat todellisia moniosaajia. 

Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi vierailijoiden vastaanotto ja neuvonta sekä vierailijakorttien teko ja vierailijoista ilmoittaminen. Aulapalveluhenkilöt huolehtivat palvelupyyntöjen vastaanottamisesta ja kulunvalvontatehtävistä ja vartiointikohteissa myös kameravalvonnasta. Myös pysäköintilupien hallinta, taksitilaukset sekä erilaiset neuvontatehtävät ovat aulapalveluun sisältyviä tehtäviä. 

Aulapalvelu sisältää usein myös postin ja pakettien käsittelyyn liittyviä tehtäviä. Myös muut toimistotehtävät sopimuksen mukaan voidaan suorittaa aulassa. 

Haluatko kuulla lisää, miten voisimme olla avuksi? Täytä alla oleva lomake ja kerro lyhyesti palvelutarpeistanne, niin olemme yhteydessä.

Jan Mäkelä

Jan Mäkelä

myyntijohtaja


Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.