Aula- ja toimistopalvelut

Toimivat ja ammattimaiset aulapalvelut

Tarjoamme korkeatasoisia, joustavia ja tasalaatuisia aula- sekä aulavartiointipalveluja. Aulapalveluhenkilöstö ottaa vastaan ja neuvoo asiakkaiden vieraita, hoitaa kulunvalvontaa ja asiakaspalvelutehtäviä sekä vastaanottaa palvelu- ja huoltopyyntöjä. Aulapalveluhenkilömme ovat ammattimaisia ja ystävällisiä asiakaspalvelun ammattilaisia. Aula on yrityksen todellinen käyntikortti.

Ota yhteyttä

Kokonaispalveluratkaisujen tulevaisuus

Aiemmin kiinteistöpalvelut hankittiin yksittäin. IFM (integrated facility management) kokoaa palvelut yhdelle toimittajalle. Katso videolta viisi trendiä, jotka muovaavat alaa. 


Ensivaikutelma on tärkeä

Aulapalvelut luovat ensivaikutelman

Vierailija kohtaa saapuessaan aina ensimmäisenä aulapalvelut, jotka usein luovat ensivaikutelman yrityksestä. Tärkeää ei ole pelkästään aulan ulkonäkö, vaan myös aulapalveluhenkilön käytös ja asenne.

Vieraiden vastaanoton on toimittava joka päivä, myös sairauspoissaolo- ja lomatilanteissa, tai muissa ennalta-arvaamattomissa tilanteissa. Uusien työntekijöiden kouluttaminen vie aikaa, sillä jokaisella yrityksellä on omat rutiininsa ja tapansa tehdä asioita. Ammattitaitoiset aulapalvelut nostavat asiakkaidemme palvelun laadun uudelle tasolle.

Luomme arvoa

Ammattitaitoisia ja asiakaspalvelulähtöisiä aulapalveluita

Tavoitteenamme on luoda Pohjoismaiden toimivimmat ja mielekkäimmät työympäristöratkaisut. Meillä on paljon kokemusta ja osaamista aulapalveluiden tarjoamisessa, ja aulapalvelut ovatkin suosituimpia ja arvostetuimpia palveluitamme.

Aula toimii yleensä palvelupisteenä sekä vierailijoille että työntekijöille. Ottaessamme asiakkaidemme aulapalvelut haltuun, on aulassa aina ammattimaista ja palveluhenkistä henkilökuntaa. Koulutamme aulapalveluhenkilömme tarjoamaan parasta aulapalvelua asiakkaillemme. Laadukas palvelu ja asiakkaiden lämmin kohtaaminen ovat keskiössä.

Luo arvoa aulapalvelulla kuva

Otamme kokonaisvastuun

Räätälöidyt aulapalvelut

Räätälöimme aulapalvelut aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Osaavat ja sitoutuneet aulapalveluhenkilömme auvustavat erilaisissa työtehtävissä, kuten:

  • vieraiden vastaanotto ja asiakaspalvelu
  • avustavat toimistotehtävät
  • kulkuluvat
  • pysäköintiluvat
  • neuvotteluvaraukset
  • neuvonta
  • taksien tilaaminen
Aulapalvelu kuva
Aulavartiointi kuva

Aulavartijat tuovat lisäturvaa

Osaavat aulavartijat tukenanne

Koska aulapalvelukohteet ovat erilaisia, haluamme löytää kuhunkin kohteeseen parhaiten soveltuvan henkilön, jolla on aina kyseiseen asiakkaan aulapalvelukohteeseen tarvittavat taidot ja ominaisuudet. Aulavartiointikohteissa tarvittava kielitaito, vartijakortti ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot ovat perusedellytyksiä. Kiinteistön yleisen turvallisuuden huolehtimisen lisäksi aulavartijat tarkkailevat valvontakameroita ja -tallenteita. Pätevät aulavartijat takaavat rauhallisen ja turvallisen työympäristön.  

Aika uusille haasteille?

Haussa uusi työpaikka? Työskentele Coorissa!

Coorissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työntekoosi ja kehitykseesi.

Haluatko kuulla lisää aulapalveluistamme?

OTA YHTEYTTÄ