Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Webinaari 17.6.2021: Toimiston tulevaisuus työympäristönä?

Mikä on toimistojen tulevaisuus työympäristönä? Onko toimistolla ylipäänsä tulevaisuutta? Torstaina 17.6.2021 klo 15–15.45 järjestettävässä webinaarissa aiheesta keskustelevat Coorin asiantuntijat Joonas Karjalainen ja Matias Bäckström.

Tarjoamme näkökulmia asiakaskokemuksen merkityksestä ja siitä, kuinka toimisto jälleen "herätetään henkiin".

Millaisia odotuksia toimistoihin työympäristöinä tulevaisuudessa liittyy ja minkä vuoksi toimistoihin halutaan palata pitkän etätyösuosituksen jälkeen?

Lisäksi esittelemme erilaisia keinoja, joiden avulla toimistoympäristöistä voidaan tehdä entistä turvallisempia. 

Ilmoittaudu webinaariin tästä >>

Webinaarin puhujat: 

Joonas Karjalainen

Joonas Karjalainen vastaa Coorilla älykkäiden palveluratkaisujen kehittämisestä ja innovaatioista Suomen osalta osana pohjoismaista kehitysryhmää. Joonaksella on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualan tehtävistä. Hänen sydäntään lähellä on digitaalisten palveluiden ja käyttäjäkokemuksen kehittäminen. 

 

Matias Bäckström

Matias Bäckström toimii Coorilla liiketoiminnan kehityspäällikkönä. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja projektien johtamisesta sekä strategiatyöskentelystä. Matiaksen kiinnostuksen kohteita ovat asiakasymmärrys ja asiakaskokemuksen kehittäminen ja kiinteistöpalvelualan trendit. Matias paneutuu näihin asioihin muun muassa Coorin käyttäjäpalveluiden Center of Excellence -kehitystyöryhmän vetäjänä sekä luotsatessaan strategiatyötä eteenpäin.