Webinaari 17.6.2021: Toimiston tulevaisuus työympäristönä?

Mikä on toimistojen tulevaisuus työympäristönä? Onko toimistolla ylipäänsä tulevaisuutta?

Torstaina 17.6.2021 järjestetyssä webinaarissa aiheesta keskustelivat Coorin asiantuntijat Joonas Karjalainen ja Matias Bäckström.

 

Webinaarin puhujat: 

Joonas Karjalainen

Joonas Karjalainen vastaa Coorilla älykkäiden palveluratkaisujen kehittämisestä ja innovaatioista Suomen osalta osana pohjoismaista kehitysryhmää. Joonaksella on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualan tehtävistä. Hänen sydäntään lähellä on digitaalisten palveluiden ja käyttäjäkokemuksen kehittäminen. 

 

Matias Backstrom: henkilökuva | Coor

Matias Bäckström

Matias Bäckström toimii Coorilla liiketoiminnan kehityspäällikkönä. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja projektien johtamisesta sekä strategiatyöskentelystä. Matiaksen kiinnostuksen kohteita ovat asiakasymmärrys ja asiakaskokemuksen kehittäminen ja kiinteistöpalvelualan trendit. Matias paneutuu näihin asioihin muun muassa Coorin käyttäjäpalveluiden Center of Excellence -kehitystyöryhmän vetäjänä sekä luotsatessaan strategiatyötä eteenpäin. 

 

 

Ota yhteyttä!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.