Tulevaisuuden työympäristö

Tulevaisuuden toimivat työmpäristöt

Kokemuksemme erilaisista tiloista ja toimintaympäristöistä auttaa ymmärtämään, millaisia ovat tulevaisuuden toimivat työympäristöt. Me Coorissa tiedämme, mikä on tärkeintä – ja se ei aina suinkaan ole hienoimmat tilat – vaan houkutteleva, toimiva ja vastuullisia ratkaisuja hyödyntävä työympäristö, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet hyvinvointiin, luovuuteen, ja innovointiin. Työympäristö, johon työntekijät haluavat tulla ja jossa he viihtyvät. Tuore raporttimme tulevaisuuden työympäristöistä kertoo yli 1 000 pohjoismaisen päättäjän ja työntekijän näkemyksiä tulevaisuuden työympäristöistä.

Tulevaisuuden työympäristöt - FM Buyer Executive 4 kuva

Join the Workplace Revolution 2023

Uusimman tutkimuksemme mukaan kolmannes työntekijöistä ilmoittaa olevansa valmis vaihtamaan työnantajaa, ellei työympäristöä paranneta ja lähes puolet kaipaa enemmän tiloja keskittymistä vaativaan työhön. Uusi raporttimme tarjoaa tutkimustietoa, havaintoja ja ideoita tulevaisuuden työympäristöjen kehittäjälle.

Toimiston uusi tuleminen 

Avainsanoina inklusiivisuus ja ihmiskeskeisyys 

Olemme matkalla kohti uuden ajan toimistoa, joka on aiempaa inklusiivisempi ja ihmiskeskeisempi, tarjoaa enemmän valinnanvaraa ja palveluita ja tukee entistä paremmin hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Tulevaisuudessa työnantajien on panostettava houkutteleviin toimistotiloihin, jotka vastaavat työntekijöiden tarpeita. Kolme viidestä yrityksestä suunnitteleekin parhaillaan muutoksia uusien vaatimusten mukaisesti.

Toimisto on siis edelleen tärkeä ja työympäristön kehittäminen henkilöstön tarpeita kuunnellen on elinehto yrityksen menestyksen kannalta. Tämän vuoden tutkimus osoitti, että varsinkin nuoremmat työntekijät ovat valmiita vaihtamaan työnantajaa, jos heidän odotuksiinsa ei vastata.

Tulevaisuuden työympäristöt - Toimiston uusi tuleminen kuva

Tasapainoilua hybridityön kanssa

Näkemyksemme tulevaisuuden työympäristöistä  

Työpaikoilla on koronapandemian jälkeen voimistunut pyrkimys kohti yhteisöllisyyttä, yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Tutkimuksemme antaa kuitenkin viitteitä siitä, että toimiston haluttaisiin tukevan nykyistä paremmin myös keskittymistä vaativaa yksilötyötä ja mielen hyvinvointia.

Me Coorissa tiedämme, että tärkeintä ei suinkaan ole hienoimmat tilat, vaan houkutteleva, toimiva ja vastuullisia ratkaisuja hyödyntävä työympäristö, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet hyvinvointiin, luovuuteen, kokouksiin ja innovointiin. Tavoitteena tulee olla työympäristö, johon työntekijät haluavat tulla ja jossa he viihtyvät.

Huomio työympäristön parantamiseen

Mikä lisää toimiston vetovoimaa? 

Mitkä ovat viisi tärkeintä parannusta, jotka lisäävät toimistolle paluun todennäköisyyttä? Miten palveluilla lisätään lähityön vetovoimaa ja työntekijöiden hyvinvointia?

Kuinka toimistoja kehitetään vastaamaan työntekijöiden tarpeita? Teetimme kyselyn yli 500 pohjoismaiselle työntekijälle ja 500 yrityspäättäjälle ja kokosimme tuloksia Join the Workplace Revolution -tutkimusraporttiin. Tule mukaan tulevaisuuden työympäristöjen kehittämiseen ja inspiroidu tutkimuksestamme.

Tulevaisuuden työympäristöt - Huomio työympäristön parantamiseen kuva
Kaikki {{category}}
Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

Myyntijohtaja

 

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? 

Etsimme kekseliäitä ja oma-aloitteisia ihmisiä, jotka haluavat luoda kestävämpää maailmaa, kehittää palveluitamme ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

Haluatko kuulla lisää? 

Ota yhteyttä