Haku

Tulevaisuuden toimivat työmpäristöt

Kokemuksemme erilaisista tiloista ja toimintaympäristöistä auttaa ymmärtämään, millaisia ovat tulevaisuuden toimivat työympäristöt. Me Coorissa tiedämme, mikä on tärkeintä – ja se ei aina suinkaan ole hienoimmat tilat – vaan houkutteleva, toimiva ja vastuullisia ratkaisuja hyödyntävä työympäristö, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet hyvinvointiin, luovuuteen, ja innovointiin. Työympäristö, johon työntekijät haluavat tulla ja jossa he viihtyvät. Coorin tuore raportti tulevaisuuden työympäristöistä kertoo 1 300 pohjoismaisen päättäjän ja työntekijän näkemyksiä tulevaisuuden työympäristöistä.

Lue raportti
Tulevaisuuden työympäristöt

Perinteisen toimiston aika on ohi

Meistä työpaikan on oltava muutakin kuin työnteon paikka. Sen pitää olla paikka, joka vetää puoleensa. Paikka, jossa voi kukoistaa ja innostua. Paikka, josta ei haluta lähteä ja jonne kaivataan. Tervetuloa tulevaisuuden työpaikalle!

Join the Workplace Revolution

Join the Workplace Revolution


Tulevaisuudessa työnantajien on panostettava houkutteleviin toimistotiloihin, jotka vastaavat työntekijöiden tarpeita. Kolme viidestä yrityksestä suunnitteleekin parhaillaan rakennemuutoksia uusien vaatimusten mukaisesti. Tämä käy ilmi Coorin teettämästä  kyselystä, johon osallistui 1 300 pohjoismaista päättäjää ja työntekijää.

Lue raportti tästä

Uusi aikakausi 

Toimiston uudelleenkäynnistys

Se, että monet ihmiset ovat jatkaneet työskentelyään "kotitoimistoissa", on johtanut suuriin muutoksiin sekä yritysten että työntekijöiden arjessa. Hybridityöskentely on tullut jäädäkseen. Tutkimukset osoittavat, että niissä yrityksissä ja työpaikoissa, joissa tarjolla on myös etätyömahdollisuuksia, työntekijät ovat tuotteliaampia ja voivat paremmin. Samalla nämä yritykset ovat kilpailukykyisempiä ja houkuttelevampia työntekijöiden keskuudessa.

Houkuttelevan, vastuullisen, hyvinvoivan ja hybridin työympäristön luominen on haaste, jonka monet yritykset kohtaavat. Kaikissa työympäristöissä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan älykkäiden ja harkittuja palveluratkaisujen lisäksi selkeää, tulevaisuuteen luotaavaa strategiaa. Tulevaisuuteen, joka itse asiassa on jo täällä. Monet työnantajat samalla miettivät, mihin suunnata ja miten. Epävarmuutta on sen suhteen, mitä tulevaisuuden työympäristön luominen vaatii ja miten muutos kokonaisuudessaan tapahtuu.

 

Työn uusi aikakausi
Hybridi työelämä

HYBRIDI TYÖELÄMÄ

Näkemyksemme tulevaisuuden työympäristöistä  

Coorin työympäristöasiantuntijat näkevät monien yrittävän löytää yksinkertaisen ja lyhyen aikavälin ratkaisun kutsuen sitä samalla "hybridiratkaisuksi". Tulevaisuuden hybridiä työelämää tarkasteltaessa on kuitenkin tärkeää hahmottaa kokonaiskuva, luoda jatkuvaa vuorovaikutusta ja varmistaa innovatiivisuuteen, vastuullisuuteen, hyvinvointiin ja iloon perustuvan kehityksen jatkuminen.

Me Coorissa tiedämme, että tärkeintä ei suinkaan ole hienoimmat tilat, vaan houkutteleva, toimiva ja vastuullisia ratkaisuja hyödyntävä työympäristö, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet hyvinvointiin, luovuuteen, kokouksiin ja innovointiin. Tavoitteena tulee olla työympäristö, johon työntekijät haluavat tulla ja jossa he viihtyvät.

Tulevaisuuden työpaikka

Näin haluamme työskennellä

Koronakriisi vaikuttaa meihin nyt ja vielä pitkään tulevaisuudessa. Työtavat ovat muuttuneet enenevissä määrin digitaalisiksi, on syntynyt uusia verkkopalveluita, ja joustavuutta edellytetään jatkossa niin yrityksiltä kuin työntekijöiltäkin.

Kuinka paljon työskentelemme etänä "uudessa normaalissa"? Kuinka toimistoja kehitetään? Coorin työympäristöasiantuntijoista koostuva Coor Advisory -yksikkö halusi tietää lisää. Teetimme kyselyn yli 500 Pohjoismaissa toimivalle yritykselle. 

Kokosimme ajatuksiamme Tulevaisuuden työpaikka -oppaaseen.

Paluu työpaikalle: turvallisuus ja hygienia | Coor
Kategoriat Kaikki {{category}}

Haluatko kuulla lisää? 

Ota yhteyttä