Sponsorointi ja lahjoitukset

Sponsoroinnilla pyritään vahvistamaan brändiämme ja se on osa markkinointiviestintäämme. Sponsoroinnin tulisi myös lisätä työntekijöidemme tuntemaa ylpeyttä omasta yrityksestään ja auttaa houkuttelemaan uusia työntekijöitä. Lahjoitukset ovat vastikkeettomia ja ne kohdistuvat yleishyödylliseen tarkoitukseen.

Sponsorointi

Sponsoroinnin tulee edistää molempien osapuolten tavoitteita. Teemme sponsoriyhteistyötä avoimesti ja kestävästi. Tavoitteiden tulee noudattaa liiketoiminta- ja hankintaperiaatteitamme sekä tukea strategiaa ja arvojamme.

Emme sponsoroi tai tee lahjoituksia poliittisille tai uskonnollisille järjestöille tai tarkoituksiin, joita voidaan pitää epäeettisinä tai ympäristölle haitallisina. Emme sponsoroi urheilua, jota voidaan pitää vaarallisena ja väkivaltaisena. Emme myöskään sponsoroi henkilöitä. Työntekijöidemme ja sponsorointikohteen väliseen suhteeseen perustuva sponsorointi ja lahjoitukset eivät ole sallittuja.

Lahjoitukset

Lahjoitukset ovat aina vastikkeettomia, ja ne kohdistuvat yleishyödylliseen tarkoitukseen.

Lahjoituskohteemme vuonna 2022

  • Teimme lahjoituksen YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:lle. Lahjoituksella haluttiin tukea Ukrainaa ja demokratian kehitystä sekä kaikkien ihmisten yhtäläistä ihmisarvoa.
  • Haluamme toimia maapallon kestävän kehityksen hyväksi. Siksi lahjoitimme maailman luonnonsäätiö WWF:lle 10 euroa jokaista asiakastutkimukseemme lähetettyä vastausta kohti.