Työskentele asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä

Kiinteistöpalveluala tarjoaa monia mahdollisuuksia asiantuntijoille ja esihenkilöille. Meillä työskentelee esimerkiksi myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen, henkilöstöhallinnon, taloushallinnon, hankinnan, energiahallinnan ja viestinnän asiantuntijoita. Pääset haastamaan itseäsi ja voit kasvaa omassa roolissasi ja olet osa yhteispohjoismaista asiantuntijaverkostoamme.

Työskentele asiantuntijatehtävissä kuva
Coorissa pidämme huolta hyvinvoinnistasi ja panostamme työturvallisuuteen.

Pidämme huolta työhyvinvoinnistasi

Olet osa pohjoismaista konsernia, joka työskentelee aktiivisesti vastuullisuuden edistämiseksi. Voit luottaa siihen, että prosessit toimivat ja työvälineet ovat kunnossa. Pidämme huolta hyvinvoinnistasi ja panostamme työturvallisuuteen. Olitpa sitten osa pienempää tai suurempaa tiimiä, ympäriltäsi löytyy tukea ja osaavia työkavereita. 

Urapolku Coorissa

Asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön, ja voit kasvaa omassa roolissasi tai rakentaa urapolkuasi Coorissa. Tie esihenkilötehtäviin voi kulkea monia reittejä – esimerkiksi siivoojasta siivouksen palveluohjaajaksi, palveluesimieheksi, palvelupäälliköksi ja sopimuspäälliköksi.

. Tie esihenkilötehtäviin voi kulkea monia reittejä .